Casa Munich Ibiza

Bijzonder adresje | Casa Munich op Ibiza: genieten voor jong en oud

Casa Munich op Ibiza.. Echt zo’n plek waar je je meteen thuis voelt! De luxe appartementen in de 400 jaar oude finca-boerderij zijn sfeervol en met oog voor details ingericht. Dit boetiekhotel in Las Salinas ligt dichtbij het natuurgebied, vlakbij stranden, het oude centrum en het vliegveld. Echt een paradijsje op dit heerlijke eiland. 

 

Op en top genieten voor jong en oud

Wij gaan al een paar jaar, in de zomer of het najaar, met een grote groep vrienden en de kids naar Ibiza. Iedereen zit verspreid over het eiland, de een in een hotel, de ander in zijn eigen huis of in een heerlijk appartement. Er boeken altijd een aantal gezinnen een appartement in Casa Munich en ook wij hebben daar een zomer vakantie gevierd. Zó lekker.

Dit boekiekhotel ligt verscholen tussen de voormalige zoutvelden en de met dennenbomen begroeide heuvels. Het complex is heel sfeervol, net als de appartementen. Witgekalkte stenen muren, rustieke houten plafonds, ramen met ronde bogen, pittoreske binnenplaatsen en terrassen. De appartementen zijn met elkaar verbonden via kleine paden die door de 10.000 m2 tropische tuin vol palmbomen en bloemen lopen. Het is zo ruim opgezet dat je, zelfs als het vol zit, het idee hebt dat je er bijna alleen bent.

 

Zwemmen, tennissen en relaxen

Casa Munich heeft drie heerlijke zwembaden. Een is verwarmd en niet bestemd voor kinderen. Maar de kids hebben meer dan genoeg aan de andere zwembaden met (niet bewaakte) kinderhoek. Daar kunnen de kleintjes in de schaduw lekker tekenen, krijten en spelletjes spelen.

De kids willen hier eigelijk helemaal niet meer weg, zo lekker vinden ze dit plekje. Bovendien is er van alles te doen. Zwemmen, spelen, dwalen door de paadjes en ook kun je (gratis) gebruik maken van de tennisbaan, voetbal- en basketveld, (beperkte) fitnessruimte en mountainbikes. Of bezoek het wellnesscenter met sauna voor massages en schoonheidsbehandelingen. Heerlijk!

| LEES OOK: Waarom Ibiza met kinderen altijd een heel goed idee is | 

 

Appartementen: luxe en sfeer

Alle appartementen hebben een keuken, dus je kunt zelf je eten verzorgen. Om de hoek is een kleine supermarkt waar je alles kunt halen wat je nodig hebt. Ze verkopen daar heerlijke belegde stokbroodjes: aanrader! Geen zin om te koken of ontbijt te regelen, dan kun je ook bij het restaurant eten. Wij hebben daar nooit ’s avonds gegeten, maar wel heerlijk ontbeten. Een grote kom yoghurt met vers fruit, croissantje, cappuccino.. Zo begin je de dag helemaal goed!

| LEES OOK: Deze kindvriendelijke stranden op Ibiza wil je niet missen | 

Casa Munich is echt een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Prijzen en beschikbaarheid vind je op de site van Casa Munich.

Kende je Casa Munich al? Wat is jouw favoriete adresje op Ibiza?

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie