influencer Angela van den Brink

Interview | 6x vakantie met influencer Angela van den Brink

Angela van den Brink deelt in haar blog en vlog artikelen en video’s over Fashion, Lifestyle, Kids & Beauty. Deze knappe moeder (32) van Dj (10), Liz (7) en Zoë (5) stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Tijmen (35). Ze is gek op reizen en maakte onlangs met het gezin een verre reis. Wat Angela nóóit meer doet met de kids en wat er bovenaan haar wishlist staat? Lees snel verder! 

 

 

1. Favoriete bestemming voor een gezinsvakantie? 

Met stip op nummer 1 staat Curacao! We zijn hier afgelopen december geweest en hebben het zo heerlijk gehad! Ik zag op tegen de lange vlucht, maar dat verliep zo goed dat ik nu verre afstanden ‘durf’ te vliegen met 3 kids. Ons favoriete strandplek was op Mambo Beach. En wil je écht een dag weg, ga dan zeker met de Mermaid Boat Trip naar Klein Curacao. Ik voelde daar een complete rust. Geen telefoon, want je hebt geen bereik. Heerlijk!

2. Waar wil je jouw kinderen graag mee naartoe nemen? 

Ik zou dolgraag naar Amerika willen. Een camper huren en rondtrekken. En als we toch in de buurt zijn, natuurlijk een pretpark als Disney meepakken.

3. Waar geniet je van als je reist met de kids?

Het gevoel van even niets moeten en genieten van elkaar.

Cruisen!!! Vorig jaar wilden we als honeymoon samen met de kids iets speciaals doen. Eerst dachten we aan Afrika, maar daar vonden we ze toch te klein voor. Dus kozen we ervoor om een cruise te maken. Zonder succes helaas.. Het continue aanmeren, van boord gaan en op bepaalde tijden weer aan boord moeten zijn, gaf ons zo’n gehaast gevoel. En dan het zwembad boven op het dek. Voor de kids een walhalla, voor ons de hel! Met een zeedag zaten daar wel 3000 mensen. Nee, voor ons als gezin niet voor herhaling vatbaar. Misschien wel ooit nog eens met zn tweeën.

5. Wat wil je jouw kinderen meegeven op reis? 

Dat ze zich beseffen dat ‘op reis’ gaan een luxe is. Of je nu in een 5 sterren hotel zit of met een vouwwagen naar Italië gaat. En natuurlijk het samenzijn in deze drukke tijd.

 

6. Wat is jouw beste reistip? 

Onze eerste echt lange vlucht was dus afgelopen december. En ik moet eerlijk zeggen dat ik best tegen de vlucht op zag. Want hoe zouden de kids het doen? Deze goede tip kreeg ik van iemand: koop allerlei kleine cadeautjes en geef zo af en toe een cadeautje als afleiding. Ook al was het klein, ze vonden het geweldig!
Meer interviews lezen? Ook Jetteke van Lexmond, Jamie Faber en Renate Bonjasky delen hun droombestemming en beste reistip. 
Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie