familie yoga retreat ibiza

Blog | Wij gaan in de meivakantie naar een Family Retreat op Ibiza!

Vijf dagen samen met Kaya (7) yoga, dansen, zingen, hout sprokkelen voor een kampvuur, wandelen in een prachtige omgeving en slapen in een sfeervolle finca in het noorden van Ibiza. Hoe bijzonder is dat? In de meivakantie gaan we met z’n tweetjes naar het Family Retreat Ibiza van The Mountain Ibiza. We kunnen niet wachten! 

 

Family Retreat Ibiza

Wauw, wat was ik blij met de uitnodiging van The Mountain Ibiza voor het Family Retreat. Zo gaaf! Vijf dagen quality time met mijn dochter, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Al is het natuurlijk wel een dingetje dat we dit zonder Ian (3) en Timo gaan doen. Het zou superleuk zijn om met het hele gezin te gaan, maar door Timo z’n werk en Ian’s leeftijd (het is vanaf 6) kunnen zij helaas niet mee. Aan de andere kant vind ik het ook wel extra speciaal om dit samen met m’n meisje te doen. Want het gaat allemaal zo snel. Kaya krijgt met school, sport en veel vriendinnen steeds meer haar eigen leven (nu al!). Daarom is het wel heel bijzonder om vijf dagen samen, zonder tv, wifi en andere afleiding, mooie herinneringen te maken.

 

Voor wie is het?

Het Family Retreat Ibiza van 21-25 april is voor alle ouders die met hun kinderen op avontuur willen, een avontuur voor lichaam en geest. Het is een 5-daags retreat voor gezinnen, maar ook voor vaders of moeders die zonder partner quality time met hun kid(s) tussen de 6 en 11 jaar willen hebben.

Het retreat is een back-to-basic ervaring in een community-achtige setting. We verblijven met z’n tweetjes op een kamer in een authentieke finca in het noorden van Ibiza. Het retreat wordt verzorgd door Laura Tabrizi en Tom van Huijstee. Zij hebben een mooi programma in elkaar gezet met family yoga, partner yoga, wandelingen door de natuur, ademhaling sessies, ceremonie bij een kampvuur, dansen, mandala’s maken en drummen bij Benniras. Tussendoor geniet je van gezonde smoothies en vegetarische diners.

| LEES MEER: Tips van local Laura voor de must sees op Ibiza waar jij en je kind blij van worden | 		
		

 

Waar is Family Retreat Ibiza

Tijdens het retreat verblijven wij in een oude, authentiek finca op een berg in de buurt van het heerlijke strand Cala St. Vicente. De finca is omringd door natuur en genoeg spannende plekjes rondom het huis voor kinderen om te ontdekken. Voor ouders zijn er veel plekken om te ontspannen, zoals relaxte terrassen en een groot bos. Klinkt als een paradijsje!

| LEES OOK: Waarom Ibiza met kinderen altijd een heel goed idee is. Zes tips voor op de to do lijst |

Laura en Wouter van The Mountain Ibiza organiseren verschillende retreats, waaronder True Nature Yoga Retreat en retreats speciaal voor vrouwen, zoals Bali Bliss Women Retreat. Dit is de eerste keer dat Laura samen met Tom een retreat voor gezinnen organiseert.

Benieuwd of het iets voor jullie is? Het Family Retreat Ibiza kost €699 voor een volwassene, €599 voor kinderen, inclusief alle activiteiten, gezonde maaltijden en drankjes. De prijs is exclusief tickets en eventuele autohuur. Zie jij dit wel zitten? dan heb je geluk. Wij mogen 30% korting geven op de laatste kamer. Reserveer met de MKDWR en je profiteert van deze fijne korting! Meer weten over dit onvergetelijke retreat voor gezinnen? Op de website van The Mountain Ibiza lees je het complete programma.

| LEES OOK: Check deze 5 magische family yoga retreats & vakanties | 

Lijkt een yoga retreat met de kinderen jou ook leuk? Of heb je het weleens gedaan? Laat het ons weten in een reactie! 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie