Bijzonder adresje | Een privéhuis op Ibiza huren; Casa Amore is the one!

Styliste Renu Kashyap heeft al wat jaren ervaring in de mode op haar naam staan. Renu ademt fashion. Niet zo verwonderlijk dus dat haar huis op Ibiza, Casa Amore, zo uit een modeblad gekomen lijkt te komen.  Luckily for us, verhuurt ze haar pareltje! Dus wil je een bijzonder privéhuis op Ibiza huren? Neem dan contact op met Renu!

 

| Lees ook: pak je strandtas maar alvast in, want dit zijn maar liefst 7 kindvriendelijke stranden op het magische Ibiza! |

Bijzonder privéhuis Ibiza huren

Fashion meets Ibiza meets boho chique. En dat in één prachtig huis op het mooie Ibiza! Mommy Renu leeft hier samen met haar gezin, dus ja, deze mansion is helemaal familyproof. In het mooie noorden van Ibiza, in het dorpje San Lorenzo om precies te zijn, is het gelegen, een geweldige plek waar je middenin de natuur zit. Gelegen op het platteland, hoor je in privéhuis Casa Amore hier enkel het geluid van vogels, schapen en kikkers en word je in alle stilte wakker, terwijl de opkomende zon het huis verlicht.

De Spaanse villa telt zeven kamers, die je afzonderlijk kunt huren, maar je kunt er ook voor kiezen om dit privéhuis in z’n geheel te huren. Verschillende kamers hebben een privéterras waar je je terug kunt trekken als je het bijvoorbeeld met meerdere gezinnen huurt (gezellig met een stel vrienden!). Lekker om dan een plekje met wat meer privacy te hebben. Het zwembad met ruime terras is hét centrale punt om samen te komen, te genieten, spelen, eten en drinken met elkaar.

 

| Lees ook: Lekker eten op Ibiza doe je bij deze 5 kindvriendelijke restaurants |

Casa Amore; stijlvol én kindvriendelijk

Omdat Renu en haar gezin hier zelf ook wonen, is er uiteraard rekening gehouden met kinderen. De finca is omheind en daardoor helemaal veilig. Geen ontsnappen aan! Naast het grote terras bij het zwembad is er een grote weelderige tuin met buiten barbecue. Ook is er een huisje met parkieten, een vijver met goudvissen en kikkers en een ruime zandbak om in te spelen. In de moestuin groeien avocado’s, granaatappels, sinaasappels en citroenbomen. Deze worden dagelijks vers geplukt voor het ontbijt. Kinderen kunnen hierbij helpen!

 

Moeder & dochter retreat

Wist je al dat Renu op deze magische plek samen met Liza een moeder & dochter retreats host? Een retreat voor moeders en dochters van 5 tot 12 jaar op deze bijzondere plek. Een 7-daags retreat om dichter bij jezelf, je dochter en de natuur te komen. Om te verbinden en stil te staan bij de bijzondere band die jullie hebben. Tijdens deze week staat er van alles op het programma: yoga, massages, spelen in het bos, muziek maken, hiken, een kinderkookworkshop, een moeder dochter photoshoot, dreamcatchers maken en een bloemenceremonie om het af te maken. Bijzonder! En Mila en ik mogen het meemaken in de komende meivakantie. We gaan een dagboek houden, dus houd het blog in de gaten!

 

| Lees ook: Voor op je bucketlist; één van deze vijf magische family yoga retreats en vakanties |

Wil je een kamer of het hele huis reserveren voor een familievakantie op Ibiza? Dat kan, check hier vind je meer informatie over Casa Amore.

Fotografie portret: Anne Dokter @ Pim Thomassen voor Glamour magazine.
Fotografie huis: Maria Simon en privéfoto’s van Renu zelf.

Bewaren

Deel met een vriend of vriendin:
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie