My Daughter and me retreat - moeder & dochter yoga retreat

Blog | Wij gaan deelnemen aan een moeder & dochter retreat op Ibiza!

Ibiza is en blijft een van onze favoriete bestemmingen. Waar je in je fladderjurkje blootvoets de mooiste baaien verkent en creativiteit, natuur en het mysterie samenkomen, vind je hier op het eiland alles wat je als inner hippie mom nodig hebt. Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij we waren toen de uitnodiging van Renu binnenkwam om aan haar My Daughter and Me retreat deel te nemen.

Een week lang rust, ruimte, natuur en aandacht voor elkaar. Heerlijk! In de komende meivakantie zullen Mila en ik aanwezig zijn bij het moeder & dochter retreat opgericht door stylist Renu Kashyap en Liza. In dit blogartikel deel ik alvast hoe deze journey eruit gaat zien, want ja, het is niet zomaar een vakantie. Het is een spirituele ontdekking in het teken van de band tussen moeder & dochter.

 

| Lees ook: Top-5 kindvriendelijke restaurants op Ibiza die we allemaal zelf hebben uitgeprobeerd! |

 My Daughter and me retreat op Ibiza

Connecten met je dochter, de natuur en jezelf, daar draait het om tijdens deze week op Ibiza. Een perfect uitgangspunt als je het mij vraagt, want ik denk dat alle moeders dit wel kunnen gebruiken. Het moederschap is geweldig, maar soms ook pittig in combinatie met een carrière. Het Daughter and me retreat op Ibiza is dan een heerlijke escape om weer vol energie en inspiratie terug te komen.

Programma My daughter and me retreat

Als de uitnodiging binnenkomt en ik het programma lees, lijkt het wel of het speciaal voor mij en Mila, en met veel zorg, is samengesteld. Het sluit aan bij mijn interesses, maar vooral bij wat ik én Mila nu nodig hebben. Een mix van spiritualiteit, bewustwording, creativiteit, beweging en health; yoga, massages, een kinderkookworkshop, music sessions, knutselen en spelen in het bos, bloemenkettingen en dreamcatchers maken en een kristallenworkshop. Extra leuk is de moeder & dochter fotoshoot met uitzicht op Es Vedra. Ook voor de interne mens wordt goed gezorgd. Maaltijden die Renu & Liza aanbieden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch.

 

| Lees ook: 5 heerlijke family yoga retreats & vakanties op onze favoriete bestemmingen |

Waar en voor wie?

Renu is stylist voor bladen als Vogue en ook Liza is heel creatief, niet gek dus dat de locatie bijzonder stijlvol ingericht is. Samen met je dochter slaap je in Casa Amore, een villa dat zo uit een of ander hip blad lijkt te komen. De villa ligt in het dorpje San Lorenzo in het noorden van het eiland. Gelegen op het platteland, hoor je enkel de geluiden van vogels, schapen en kikkers en word je in alle stilte wakker, terwijl de opkomende zon het huis verlicht. Het is een typische Spaanse villa met diverse comfortabele slaapkamers voor jou en je dochter. Ook is er een lekker zwembad om in bootje te baden tussen het programma door. Het huisje met parkieten, de vijver met goudvissen en kikkers en de ruime zandbak zullen ook voor een hoop plezier zorgen!

Het Daughter and me retreat is voor jullie als jullie meer behoefte hebben aan tijd en connectie met elkaar. Als je bewust in het leven staat en je dit jezelf maar je dochter ook gunt. Als je graag stilstaat bij het hier en nu, maar ook het avontuur niet uit de weggaat. Reizen, yoga en gezonde voeding komen hier samen, dus als je hier net zo gek op bent als ik, boek dan hetzelfde retreat voor de mei- of herfstvakantie!

Ik kan mij niet voorstellen dat je nog niet overtuigd bent, maar wil je toch meer zien en weten? Check dan de gallery met geweldige foto’s, of lees de reviews. Ook de tarieven vind je op de site. Tijdens ons verblijf in de meivakantie zal ik een dagboek bijhouden om onze ervaringen met je te delen.

 

| Lees ook: Leer stylist Renu Kashyap beter kennen, ze vertelt over haar nomadengezin in dit interview |

Heb jij wel eens een moeder & dochter retreat gedaan? Laat het ons weten in een reactie!

Deel met een vriend of vriendin:
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie