6x vakantie met Lisca Stutterheim

Interview | 6x vakantie met Lisca en Duncan Stutterheim & hun 3 meiden

Vroeger vlogen Lisca Stutterheim en oud-danceondernemer Duncan Stutterheim de hele wereld over, woonden ze in Australië en New York. Benieuwd waar ze nu het liefst naartoe gaan met hun drie meiden June (16), Phoenix (14) en Pixie (4)? Lisca deelt haar favoriete bestemming, beste reistip is én absolute no go. 

Favoriete bestemming?

De Malediven, het is daar zo ontzettend mooi! Je kunt er weinig doen, vooral lekker met elkaar zijn. Heerlijk!

Reis je anders sinds je moeder bent?

Ja, tegenwoordig reizen we veel minder. Sinds de derde gaan we meestal naar Ibiza. Daarvoor hebben we de hele wereld rondgereisd, in Australië gewoond en in New York met de oudste twee. Nu met een kleine is dat heel anders.

Het leukst aan reizen met kinderen?

Ik geniet heel erg van het samen zijn en tijd voor elkaar hebben. En dat je niet vroeg hoeft op te staan en er geen schema is.

| LEES OOK: 7x kindvriendelijke stranden op het heerlijke Ibiza |

Welk plekje houd je liever geheim?

Ons vakantiehuis in het bos. Tussen de vogels, schapen en olijfbomen. Het heeft een moestuin, kippen en we kunnen reizen zonder koffers. Ideaal met kleine kinderen.

Wat doe je nooit meer?

Naar Koh Samui.

Wat is jouw beste reistip?

Met kleine kinderen moet je het niet te ingewikkeld maken. Vooral niet als je zelf ook een beetje uitgerust terug wilt komen. Dus ik zou zeggen: ga niet te ver weg en ga als ze jong zijn naar een bekende plek, waar je de weg weet en iedereen zich thuis voelt.

Meer interviews lezen? Ook Jetteke van Lexmond, Jamie Faber en Renate Bonjasky delen hun droombestemming en beste reistip. 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie