vakantie met Jetteke van Lexmond

Interview | 6x vakantie met topstylist Jetteke van Lexmond en haar jongens

Als stylist reist Jetteke van Lexmond de hele wereld over. Ook met haar man Alex en zoons Dean (11) en June (7) gaat ze graag op avontuur. Tanzania en Zanzibar vond ze magisch en er staan nog heel veel landen op haar wishlist. Benieuwd naar haar reistips en wat ze haar zoons mee wil geven op reis? Lees snel verder. 

Favoriete bestemming met het gezin?

Ik vind het leuk om iedere keer nieuwe plekken te ontdekken. Maar de Nederlandse eilanden blijven favoriet naast de verre, nieuwe ontdekkingen. Tanzania en Zanzibar waren wel echt magisch om met elkaar te bereizen. Oog in oog met olifanten, luipaarden, leeuwen, circle of life mogen ervaren.

Wat staat er op jullie wishlist?

Oooh, ik heb een enorme wishlist. Paaseiland, Hawaii, Nieuw-Zeeland, Australië, Tahiti, Zuid-Amerika..

Waar geniet je het meest van als je reist met de kids?

Met elkaar herinneringen maken, ons verwonderen over al het moois om ons heen. Het inventieve, het samen ontdekken. Ik ben moeder van jongens, dus word op handen gedragen moet ik zeggen. Ze zijn alle drie erg complimenteus, maar ze zetten me wel altijd op scherp. Een jongensgezin is avontuurlijk en energiek. Dean en June houden van natuur en zijn erg geïnteresseerd in andere culturen en landen.

| LEES OOK: 6x vakantie met Aukje van Ginneken en haar mooie gezin |

Wat wil je jouw zoons meegeven tijdens het reizen?

Eet lokaal, durf dingen te proeven, verdiep je in het land en in de cultuur.

Beste reistip?

Ik heb meerdere tips. Ik neem vitaviva slaappillen mee, die helpen iedere jetlag onder controle te krijgen. En een koptelefoon van Bose, die is geluiddicht en slaapt zo fijn. Ook gaat mijn eigen hoofdkussen mee en een sjaal die ik om mijn hoofd knoop, zodat niemand mijn gezicht ziet als ik slaap in het vliegtuig. Tijdens het reizen draag ik een sportlegging van Deblon. Die legging zijn iets dikker en lekker comfortabel.

Wat doe je nooit meer?

Niks!

 

Meer interviews lezen? Ook Jessica MendelsRenate Goet en Co Rowold delen hun beste reistips!

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie