vakantie met Aukje van Ginneken

Interview | 6x vakantie met Aukje van Ginneken en haar mooie gezin

Met de camper door Scandinavië. Wild kamperen en heerlijk wakker worden in de buitenlucht. Daar droomt Aukje van Ginneken, bekend als Charlie van GTST en presentatrice van ‘Nederland heeft het’ van. Maar voorlopig geniet ze vooral van lome zomers op een Franse camping vol herinneringen. Samen met haar man Sander, zoon Fedde (12) en dochters Josje (10) en Emmie (2). 

Wat is jullie favoriete bestemming voor een gezinsvakantie?

Wij gaan het liefst naar Zuid-Frankrijk. Sander en ik vinden het zalig om nieuwe plekjes te ontdekken, maar komen eigenlijk het meest tot rust op een camping in Zuid-Frankrijk waar ik al vanaf mijn vierde kom. Met de kinderen zijn we ook in andere landen geweest, maar ‘onze camping‘ blijft favoriet. Met kleine kinderen is het fijn als je alles weet te vinden. Je hoeft nergens naar te zoeken en kent de weg. Het is dus een soort thuiskomen en je weet waar je aan toe bent. En heel belangrijk: de kinderen vinden het fantastisch daar!

 

Waar wil je de kinderen heel graag mee naartoe nemen?

Wij willen dolgraag met een camper door Scandinavië!! We houden van de natuur en het lijkt ons supergaaf om in het wild te kamperen. En het lijkt ons zoooo ontzettend mooi daar. Volgens mij een ervaring met het gezin die je nooit meer vergeet.

| LEES OOK: 6x vakantie met voormalig Campinglife presentatrice Jessica Mendels en haar gezin |

Wat vind je het leukst aan reizen met kinderen?

Ik geniet het meeste van de tijd samen. Niks moet, geen haast, geen plan, geen afspraken. De zee: daar word ik echt heel blij van! En wakker worden in de buitenlucht (in onze vouwwagen)!

Wat doe je nooit meer?

1800 km aan een stuk rijden… We willen altijd zo snel mogelijk op de plaats van bestemming zijn, maar hebben besloten dat we er beter twee dagen over kunnen doen. Veel ontspannender!!

Reis je anders sinds je kinderen hebt?

Zie hierboven… hahaha

 

Jouw beste reistip?

Eh… ik ben iemand van de lijstjes. Dus van lucifers tot nagelschaartje, alles gaat mee. En een moeder gaat nooit ergens heen zonder vochtige doekjes! En een tip: ik neem altijd een doek mee die ik om kan knopen, over mijn badpak of bikini. Je staat met kleine kinderen op het strand of zwembad toch altijd in de meest lullige posities (kinderen helpen aankleden, luier verschonen etc), dan is zo’n doek ideaal. Oja, en eten! Zorg altijd dat je een doos crackers bij je hebt. Als de kids honger krijgen onderweg… hel!

Ben jij ook gek om kamperen? Of houd je meer van luxe kamperen of glamping? Laat het ons jouw weten in een reactie.
Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie