Renee Vervoorn vakantie

Interview | 6x vakantie met Renée Vervoorn, Guy van der Reijden, dochters Lisa & Monroe

Wie de mooie Renée Vervoorn (42) volgt op instagram, kan zich vergapen aan geweldige foto’s. Van liefdevolle kiekjes met dochters Lisa en Monroe, haar man Guy en hondje Teddy tot inspirerende outfits, leuke feestjes en strakke workouts (met dito body!). Maar natuurlijk ook aan zonnige bestemmingen geen gebrek. Waarom de eigenaresse van Clean Meals en PLTS dol is op Ibiza en LA? En welke afspraak zij en Guy maken voor élke vakantie? Dat lees je hier.

1. Wat is jouw favoriete bestemming voor een gezinsvakantie?

LA & Ibiza. In LA is het voor ons allemaal geweldig. Guy en ik raken geïnspireerd door alle nieuwe sport en healthy food trends, de natuur en de bruisende stad. Lisa vindt vooral het laatste heerlijk en is ook dol op de langgerekte stranden, net als Monroe. Zij vindt (nog) alles leuk, zolang we maar met elkaar zijn.

 

 

2. Maak je andere reizen sinds je moeder bent?

Niet écht, maar als je verre reizen met kinderen maakt moet je wel accepteren dat het reizen zelf niet ontspannend is (om het mild uit te drukken). De laatste keer in LA waren we de eerste twee of drie dagen aan het bijkomen van de jetlag omdat we midden in de nacht wakker werden en onze dochters klaar waren voor avontuur. Dan moet je wel even je eigen wensen opzij kunnen zetten. Maar verder geloof ik erg in het gewoon dóen. Eenmaal daar ben je een lange vliegreis snel vergeten en kan het grote ontdekken en genieten beginnen.
Maar Ibiza is ook heel fijn. Twee dikke uren vliegen en je bent er al. We kennen het eiland goed en weten exact waar we zijn moeten om het fijn te hebben. Ook erg prettig. Al heeft Lizzy steeds meer behoefte de wereld te ontdekken en is ze al zo vaak op Ibiza geweest dat het voor haar niet meer zo spannend is…
Zowel Guy als ik houden van reizen. Onze reis naar Bali, toen we elkaar nog maar kort kenden, mét Lisa erbij, was wel toonaangevend voor de afgelopen jaren. We spreken van tevoren af dat we ons niet gek laten maken door vertragingen, slaapgebrek, trek en ander gedoe tijdens het reizen en hebben het eigenlijk altijd heel erg fijn.

 

 

3. Wat vind je het leukst aan reizen met kinderen?

Je ziet de wereld door hun ogen, veel puurder, met meer details. Luxe is niet zo relevant, ervaringen des te meer. Dat vind ik mooi.

 

4. Wat doe je echt nooit meer?

Voor ons was een luxe stacaravan op een camping in Italië geen hit. Nooit meer! Het groepsgebeuren, zoals de aquagym sessies bij het zwembad, de rijen voor een brood ’s ochtends, dat was ’t niet voor ons. De bedden waren bekleed met plastic (voor hygiene?) alvorens er een katoenen hoeslaken omging. Daardoor kraakte het matras bij elke zucht en draai. Niet zo prettig. Ik kan me voorstellen dat zoiets heel goed kan uitpakken, alleen voor ons voelde het toen niet top…

 

5. Waar wil je nog heel graag een keer naartoe?

Australie. Argentinië. Met de camper door California reizen met ons gezin. Zuid Afrika. Genoeg bucketlist materiaal!

 

6. Wat is jouw beste reistip?

Wat voor ons erg goed werkt is afspreken, voordat de reis begint, om gezellig te blijven tegen elkaar. Ook al ben je moe, hongerig of ellendig. Door het uit te spreken – Guy is hier altijd heel goed in – is de afspraak gemaakt en we houden ons daar (bijna altijd) aan. Dat scheelt een hoop geruzie uit vermoeidheid of irritatie. Een andere tip: accepteer dat niet alles gaat zoals gewenst of verwacht. Ook handig: niet teveel verwachtingen hebben. Dan kan je ook niet teleurgesteld worden (door jezelf).

|LEES OOK: Waarom Ibiza met kinderen altijd een heel goed idee is |

Meer interviews lezen? Ook Jessica MendelsRenate Goet en Co Rowold vertellen alles over hun droombestemming en geluksmomenten op reis. 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie