chaletdorp Prechtlgut

Bijzonder adresje | Terug in de tijd in het luxe chaletdorp Prechtlgut in Salzburgerland

Terug in de tijd met de luxe van nu, zicht op de bergen en de skilift naast de deur. Dat klinkt goed! Op 1 december 2018 opent het luxe chaletdorp Prechtlgut in het bergdorpje Pongau in Salzburgerland. Lijkt ons een heerlijk adresje, dus die komt absoluut op onze wishlist. 

Sfeervolle en luxe chalets voor families

Op 1 december is het zo ver: dan openen de acht superdeluxe chalets in het spiksplinternieuwe chaletdorp Prechtlgut. Sfeervolle chalets bestemd voor families, vriendengroepen en koppels van twee tot acht personen. Hier zie ik ons wel zitten met warme chocomel bij de open haard. Of liggend in de hottub op het terras, met geweldig uitzicht. Wauw!

De chalets zijn knus ingericht met veel hout en natuursteen, open haard, gezellig hoekje en een panoramavenster met zicht op de bergen. Ook bieden ze alle comfort zoals wijnkast met temperatuurregeling, koffiemachine met koffie- en theebar, sauna-stoomcabine, rustruimte met toegang tot het terras en genoeg ruimte voor de kids om te spelen natuurlijk.

 

Ook de omgeving is super fijn. Het gemoedelijke bergdorpje Pongau heeft een echt Oostenrijks karakter. En ideaal: geen gehannes met alle skispullen in de auto, je kunt gewoon lopend naar de  Wagrainer Gravenberg kabelbaan. Je staat dus in no time op de Snow Space Salzburg, het samenwerkingsverband van de skigebieden Flachau, Wagrain en St. Johann. Denk: 120 kilometer piste en het hart van Ski Amadé, Oostenrijks grootste skigebied. Daar kunnen zowel de ervaren als de beginnende skiërs zich heerlijk uitleven. Met kleine kinderen zijn de skipistes van St. Johann heel geschikt. En naast de traditionele wintersporten kun je hier ook nog eens wandelen, rodelen en schaatsen. Jullie vermaken je wel tijdens de wintersport!

| LEES OOK: Voor het eerst op wintersport? Ga naar Willingen! |

Praktische informatie: hoe kom je er?

De afstand van Utrecht naar Wagrain in Oostenrijk is 990 kilometer. De luchthaven van Salzburg ligt op 45 minuten van het skigebied, Klagenfurt op anderhalf uur rijden. Meer informatie vind je op: www.prechtlgut.at.

Nog een bijzonder adresje in Oostenrijk? Check dit geweldige en kindvriendelijke hotel!

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie