Schlosshotel Fiss met kinderen

Bijzonder adresje | Schlosshotel Fiss met kinderen: alles voor een te gekke wintersport

Winter is coming… Even wennen na die lange warme zomer, maar de kou in is ook weer leuk! Zeker als je lekker gaat skiën met de kinderen. Op zoek naar een uniek adresje bij fijne pistes, in een mooie omgeving? Het Schlosshotel Fiss it is! Dit luxe hotel ligt adembenemend mooi, direct aan de piste. Een ski-in ski-out hotel met alles wat je nodig hebt voor een toptijd. Boeken maar!

 

Schlosshotel Fiss met kinderen

Het geweldige vijf-sterren Schlosshotel Fiss ligt op een unieke locatie, op 1436 meter hoogte in Tirol. Het ligt direct aan de piste en via de sportshop is het hotel de enige ski-in ski-out accommodatie in het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis. Direct vanuit je hotel de piste op, dat staat garant voor héél veel skiplezier op vele pistes. Niet alleen een topplek om heerlijk de bergen af te sjezen, er is in dit kinderhotel zelf natuurlijk ook van alles te doen voor de mini’s.

| LEES OOK: Voor het eerst op wintersport met de kids? Ontdek wintersport in Willingen |

 

Kidsclub & waterwereld

Zo is er de geweldige waterwereld in het hotel. SPLASH is een groot indoor jeugdzwembad met een 48m lange glijbaan, een klimnet en een waterval. Voor de kleinere kids is er een pierenbad. Genoeg waterplezier en actie dus na een dag op de latten. Nog een groot voordeel: het populaire Berta’s Kinderland – een van de bekendste ski parken voor kinderen – is met de lift te bereiken. Je skiet vanuit het Schlosshotel naar de ‘gele’ gondel en pakt deze tot het middenstation. Lopen naar Berta’s Kinderland kan ook, maar dat is met kids en skischoenen waarschijnlijk net iets te ver.

En natuurlijk is er een leuke kidsclub in Schlosshotel Fiss. Schilderen, knutselen, buiten ravotten, koekjes bakken, schminken, en film kijken in de kid’s cinema: het kan allemaal!

Kamers en suites

Je voelt je meteen thuis in dit luxe en sfeervolle hotel. De (familie)kamers en suites zijn ruim, modern en volledig uitgerust. Wil je het extra knus maken op je kamer? Boek dan een suite mét gashaard. Ideaal om nog even romantisch een wijntje bij te drinken terwijl de kids slapen. Op pak je dik in en installeer je op het balkon of terras: fantastisch uitzicht gegarandeerd.

Niet alleen voor de kinderen is er waterplezier, natuurlijk is er ook aan volwassenen gedacht. Er zijn heerlijke spa en wellness faciliteiten, zoals een Finse panorama sauna, aromatherapie stoombaden, jacuzzi en warme zwembaden. Er zijn maar liefst veertien kamers voor massages en therapie en er is zelfs een privé spa. Op en top genieten dit!

Berta’s Kinderland

Nog even over Berta’s Kinderland, vlakbij het hotel. Want dit ruim opgezette kinderterrein is zeker ook een van de redenen om hier op wintersport te gaan. Berta’s Kinderland is speciaal voor kinderen ontworpen om snel en met veel plezier te leren skiën. Er zijn een skicaroussel, oefenlift en diverse transportbanden, speciaal voor de kleintjes. En diverse oefenhellingen van vlak tot enigzins steil, zodat er voor elk niveau de optimale piste beschikbaar is. Je vindt hier ook nog speelterreinen, zoals het Indianenland, het klankenbos, de Fisser grottenwereld, het Kids-Funpark en het raceparcours. Oh, heb je ook zo’n zin in het wintersportseizoen?

 

Waar ga jij naartoe op wintersport? Ik ben benieuwd! Laat het weten in een reactie. 

Beelden zijn deels van Schlosshotel Fiss.

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie