winactie

Shopping | Winactie: maak kans op deze te gekke must haves voor op reis met kinderen

Yeah.. We gaan de zomer met jullie vieren! Hoe? De hele maand augustus hebben we te gekke winacties! We verloten elke week geweldige must haves die of héél handig zijn voor op reis of gewoon supermooi. Wil je kans maken? Laat het ons hieronder weten in een reactie, of op instagram of Facebook. De namen van de winnaars worden op woensdag achter de prijzen gezet en onderop staat het nieuwste item dat deze week verloot wordt! 

 

winactie1. Ideale lichtgewicht voor op reis – Laura Duijvesteijn

De Sanoa Comfort 3 is de ideale lichte stadskinderwagen voor jouw kleine ontdekkingsreiziger. Deze wagen is licht (weegt maar 8,5 kg) en heeft 360 graden draaibare wielen. Hij is daardoor heel makkelijk in en uit de auto te laden: ideaal voor op reis! In de grote boodschappenmand kun je veel babyspullen (of strandspullen) kwijt. De zitting kan plat, dus je kind kan overal lekker liggen en een middagdutje doen. Deze handige buggy is echt travelproof en daarom zijn we extra blij dat we er eentje weg mogen geven van Buggytime! Kun jij hem wel gebruiken tijdens een leuke citytrip of vakantie? Laat het ons in een reactie weten.

winactie2. Flaneren in deze zomerse jurk – Linda Raaijmakers

Natuurlijk zit je koffer vol met speelgoed en zomerse outfits voor de kids. Maar vergeet jezelf (of je vrouw/vriendin) niet! Met deze jurk van Heidi Dameskleding kun je lekker flaneren door de stad of op de boulevard. Hij is mooi, luchtig, vrouwelijk, opvallend en zit als gegoten. Een bestseller!

 

 

 

 

winactie

3. Topper: Tula Free to Grow draagzak – Sietske Nab

Dat ik fan ben van ergonomisch dragen, is door mijn blogs en foto’s waarschijnlijk wel duidelijk. Ian droeg ik als baby lekker dichtbij in doeken en draagzakken. Nu hij groter is, neem ik hem op mijn rug in de Tula Toddler overal mee naartoe. Ideaal! Daarom vind ik het extra gaaf dat we van Baby Plus een Tula Free to Grow Carrier – soar mogen weggeven!

Deze draagzak is te gebruiken voor kinderen van 3,2 tot 20,4 kg. Je baby kan er meteen in zonder verkleiner en door de handige verstelmogelijkheden groeit hij met je kind mee. Er zijn drie standen, namelijk de pasgeborenestand, babystand en dreumesstand. Je kind zit dus altijd goed! De breedte van de draagzak kun je makkelijk aanpassen voor de optimale ergonomische draaghouding. Pasgeborene en baby’s kunnen het beste op de buik gedragen worden. Met een dreumes kun je de draaghouding veranderen en de draagzak op je rug dragen.

 

| LEES OOK: Van draagdoek tot bolderkar, mijn persoonlijke favorieten om rond te reizen met kinderen | 

winactie4. De leukste rugtas voor jouw mini – Anouk Rojewski

Súper leuk zijn de rugtassen van Zebra Trends. Kaya neemt haar exemplaar met hartjes het liefst overal mee naartoe. Ook deze vrolijke rugzak die we in samenwerking met Kixx-Online mogen weggeven is geweldig. Zie je jouw mini al lopen op het vliegveld met haar speelgoed en wat lekkers op haar rug? Of na de zomer met eten en drinken op het schoolplein? Wij wel!

 

 

 

winactie

5. Sieradensets voor mama – Nynke Oosterman & Fatma

Wauw.. wij waren op slag verliefd toen we deze armbandjes van Scmyk zagen. Jij ook? De handgemaakte sieraden in trendy kleuren, fleuren elke outfit op. Hoe tof dat wij twee series van drie armbandjes weg mogen geven! Geef hieronder aan welk setje (bovenste of onderste rij)  jouw favoriet is en wie weet pronken deze toppers straks om jouw gebruinde arm!

 

 

winactie

6. Hamamdoek Ottomania twv €23.95 – Willeke Linneman

Met zoveel heerlijke stranddagen deze zomer, kun je vast wel een extra stranddoek gebruiken. Wat denk je van deze mooie hamamdoek Grieks blauw/wit die wij weg mogen geven van Ottomania? De handgeweven honingraat hamamdoek is heerlijk soepel en zacht. Hij is gemaakt van hydrofiel katoen, waardoor hij heel goed vocht opneemt. Ideaal als stranddoek, reishanddoek, voor op de boot, het zwembad of de sauna. Hebben!

 

 

winactie

7. Oh nee, niet weer een boek! – lvdbmakeupandhair

Kaya is al fan en jouw kids straks zéker ook! Deze week verloten wij een speciale uitgave van het populaire kinderboek ‘Oh nee niet weer een boek!’ samen met het boek ‘Kijk verder dan je neus lang is’, een cd met 9 liedjes én een neus om op te zetten. Leuk om mee te nemen op reis!

Schrijfster Magali de Frémery heeft ‘Oh nee, niet weer een boek!’ in samenwerking met Stichting Lezen & Schrijven geschreven om kinderen te stimuleren meer te lezen en om ze te laten zien hoe fijn het is als je een boek cadeau krijgt.
Het verhaal gaat over Olifant die jarig is. Hij hoopt dat zijn vrienden leuke cadeautjes voor hem meenemen. Een trein, een bal, een verrekijker of stoepkrijt. Maar tot groot verdriet van Olifant geven al zijn vrienden op zijn feestje een boek… of kan je van boeken nooit genoeg krijgen? Winnen? Laat het ons weten in een reactie!

 

winactie

8. De MINI Sling van Minimonkey – Maaike van der Plas (via IG)

Joehoee we mogen weer een babydrager verloten! Deze week maak je kans op een geweldige witte MINI Sling van Minimonkey. De MINI Sling is de kleinste en lichtste sling ter wereld waar je de baby direct vanaf de geboorte ergonomisch in kunt dragen. Ideaal voor als je op reis gaat, deze sling neem je zo mee in je strandtas. Door het luchtige materiaal droogt hij lekker snel, dus ook goed te gebruiken onder de douche of in het zwembad. Hij is te gebruik van 0-2 jaar.

 

 

 

Gefeliciteerd voor alle winnaars, veel plezier ermee! En vergeet niet om volgende week woensdag te kijken naar het nieuwste item van onze winactie.

Deel met een vriend of vriendin:
134 Reactie's
 • Bianca Monster
  Geplaatst op 19:30h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een fantastische cadeaus! Ik doe graag mee voor de buggy. In oktober gaan we met onze mooie man naar Amerika en oa een cruise doen. Ideaal voor een dutje. Compact en handig! Dus ja ik loot graag mee.

 • Lies woudstra
  Geplaatst op 19:34h, 01 augustus Beantwoorden

  De tila free to grow! Onze zoon past net niet meer in de onze, dus dat zou ideaal zijn voor op vakantie!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 22:45h, 01 augustus Beantwoorden

   Leuk dat je meedoet Lies! Heb je nu ook een Tula? Zijn ideaal he?

 • Jort Monster
  Geplaatst op 19:36h, 01 augustus Beantwoorden

  Hoi ik ben Jort, bijna 2! Komende oktober ga ik met Mn ouders naar Amerika! Vet tof! Om alles goed te kunnen zien en om t mijn ouders makkelijk te maken zou ik best een mooie draagzak willen winnen! Kan mamma of pappa mij mooi rondsjouwen de hele tijd! Mamma reageerde net al via mijn account (brutaal) dat ze een buggy wil winnen. Maar stiekem hoopt ze ook op de draagzak hoor.

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 22:47h, 01 augustus Beantwoorden

   Superleuk dat je meedoet Jort. En wat gaaf dat jullie naar Amerika gaan. Dan komen de draagzak of de buggy zeker van pas 🙂 Succes!

 • Marcia Barnas
  Geplaatst op 19:38h, 01 augustus Beantwoorden

  Oeh wat een schattig rugtasje! Daar zie ik mijn dochter wel haar knuffies in stoppen als we op pad gaan! <3

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 22:35h, 01 augustus Beantwoorden

   Ja lief rugtasje he! Super leuk dat je meedoet Marcia. xxx

 • Danielle Hartog
  Geplaatst op 19:49h, 01 augustus Beantwoorden

  De Tula Free to Grow draagzak!! 🙂

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 22:43h, 01 augustus Beantwoorden

   Ja die is perfect voor mijn kleine nichtje <3

 • Lianne Nijkamp
  Geplaatst op 19:54h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke items! Ik zou graag de Tula Free to Grow draagzak voor ons kindje die we in oktober verwachten willen winnen. Handig voor op reis natuurlijk, maar ook als we papa aanmoedigen tijdens de hardloopwedstrijden! (Dat duurt voor mij nog wel een paar maandjes voordat ik dat weer kan..)

 • Marieke Nauta
  Geplaatst op 19:59h, 01 augustus Beantwoorden

  Jaaaaa wat gaaf! Ik zou graag de draagzak winnen. Begin 2018 gaan we met 2 kids op wereldreis en komt deze goed van pas! Kan ik nu vast oefenen met kleine baby Mees. En voor onze vakantie naar Portugal in september kan ik hem ook goed gebruiken! 😃

 • Kim de Waard
  Geplaatst op 20:18h, 01 augustus Beantwoorden

  Leuke winactie hoor en ik vind alle vijf de cadeaus erg leuk!! Het handigst is voor ons toch echt de stadskinderwagen, mooi en functioneel!

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 21:02h, 01 augustus Beantwoorden

   Dankjewel Kim! En super leuk dat je meedoet. Heb je je ook ingeschreven voor de nieuwsbrief? We hopen je maandelijks te mogen inspireren met reiscontent en wie weet ben jij dan een van de winnaars!

 • Robyn van Roon
  Geplaatst op 20:34h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke items allemaal! wij houden heel erg van reizen en erop uit gaan.. Over 9 weken verwachten wij ons eerste kleintje.. Zou heel erg leuk zijn als we in hem ergens in December lekker mee kunnen nemen in de draagzak voor zijn eerste weekendje weg! Nu nog bestemming kiezen!

 • Melanie Snoek
  Geplaatst op 20:49h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke winactie zeg!
  Ik zou graag de draagzak willen winnen voor mijn lieve zus Elise die zwanger is van een tweeling. Kan er mooi 1 op de rug van m’n zus mee in de tula de wereld verkennen en de ander bij m’n zwager in de draagzak (onze draagzak heb ik al doorgegeven aan hun aangezien ons zoontje graag zelf zijn route bepaald 😂). Ik duim!

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 21:03h, 01 augustus Beantwoorden

   Leuk dat je meedoet Melanie! Het klinkt inderdaad als een mooi en handig cadeau voor je zus. Over een week maken we de winnaar bekend! We zouden het leuk vinden als je de actie deelt onder je vriendinnen 🙂

 • Willeke Linneman
  Geplaatst op 20:59h, 01 augustus Beantwoorden

  Jaa ik wil heel graag de draagzak winnen omdat baby Jack erg graag draag en een draagzak mij een fijne snelle afwisseling lijkt van de draagdoek..

 • Marlies van der Plas
  Geplaatst op 21:08h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke items allemaal, dat is moeilijk kiezen!
  Wij hebben nu een draagdoek voor onze kleine meid, maar als zij ouder wordt lijkt mij het toch handiger om haar in de Tula free to grow mee te nemen op ontdekkingstocht!

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 22:05h, 01 augustus Beantwoorden

   Absoluut, dat zou heel fijn zijn! Goed dus dat je meedoet. Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen we je maandelijks inspireren met reiscontent én maak je kans op een van de prijzen. Wie weet word jij volgende week als winnaar gekozen….

 • Anke Emmen
  Geplaatst op 21:22h, 01 augustus Beantwoorden

  Stiekem zou ik heel graag willen dat mijn mama voor mij de Thula free to grow draagzak wint. Sinds dat ik ben geboren zit ik al op de buik en op de rug van mama maar mijn draagzak is na al onze tripjes (bos in de buurt tot Bali) versleten en hij schuurt in mijn knieholtes. Een nieuwe zou heel fijn zij zodat ik weer lekker zit op mama’s rug tijdens alle tripjes die we nog gaan maken in de toekomst🤗

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 22:05h, 01 augustus Beantwoorden

   Dat kan ik mij helemaal voorstellen Anke! Jullie vorige exemplaar is intensief gebruikt dus 😉
   Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen we je maandelijks inspireren met reiscontent én maak je kans op een van de prijzen! Duimen maar…

 • Jasmijn Lindhout
  Geplaatst op 21:22h, 01 augustus Beantwoorden

  De Tula free to grow zou perfect zijn 🍀

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 22:04h, 01 augustus Beantwoorden

   Wel he? Super fijn en mooi is ‘ie! Al vakantieplannen waarvoor je de Tula goed zou kunnen gebruiken? Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen we je maandelijks inspireren met reiscontent én maak je kans op een van de prijzen! Succes…

 • Sabine Kohino
  Geplaatst op 21:30h, 01 augustus Beantwoorden

  Superleuk! Ik ben helemaal verliefd op de armbandjes ( bovenste rij)!
  Helemaal tof voor mee naar Ibiza…!

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 22:03h, 01 augustus Beantwoorden

   Die zouden het vast goed doen op Ibiza ja! Heb je gezien dat we meerdere blogs online hebben over Ibiza? Staat vast handige info voor je in. Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen we je maandelijks inspireren met reiscontent én maak je kans op onder andere de armbandjes! Volgende week maken we de winnaar bekend. Leuk als je je vriendinnen ook informeert over deze actie!

 • Claartje
  Geplaatst op 21:42h, 01 augustus Beantwoorden

  Ontmoet Keet! Sinds vier weken is haar kinderwagen ingepikt door je babybroer Willem. Wat nu?! Keet haar papa en mama lopen liever niet met een peuter onder de arm en een loopfiets op hun nek… Nu hoorden ze van een boel reislustige ouders dat de Tula Carrier uitkomst biedt! En wat schetst hun verbazing? De Tula is hier te winnen! Toeval bestaat niet…

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 22:01h, 01 augustus Beantwoorden

   Oh jee…die Willem toch, pikt ‘ie zomaar de kinderwagen in van z’n zusje! Boefje! Ik kan mij voorstellen dat de Tula een top alternatief is. Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen we je maandelijks inspireren met reiscontent én maak je kans op onder andere de Tula! Good luck (en super leuk dat je meedoet Claartje, thanks)!

   • Claartje
    Geplaatst op 22:47h, 01 augustus Beantwoorden

    Echt he, gelukkig valt het met de jaloezie nog wel mee. Niet jaloers op de wagen in ieder geval, ze roept wel regelmatig ‘MIJN MAMA!” haha. Heb me ingeschreven hoor, ben benieuwd naar jullie nieuwsbrief! Succes!

 • Marjo van veen
  Geplaatst op 21:49h, 01 augustus Beantwoorden

  Graag de sieradenset, de onderste! We gaan de 13e richting Bali met onze 2 kids……..zo veeeeeeeeeel zin in!

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 22:00h, 01 augustus Beantwoorden

   Wat een lekker vooruitzicht! De sieraden zullen je vast goed staan op de prachtige stranden van Bali. Heb je al gezien dat we veel blogs over Bali hebben geschreven? Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen we je maandelijks inspireren met reiscontent én maak je kans op een van de prijzen! Good luck!

   • Claartje
    Geplaatst op 22:22h, 01 augustus Beantwoorden

    Echt he, gelukkig valt het met de jaloezie nog wel mee. Niet jaloers op de wagen in ieder geval, ze roept wel regelmatig ‘MIJN MAMA!” haha. Heb me ingeschreven hoor, ben benieuwd naar jullie nieuwsbrief! Succes!

 • Ria Schol
  Geplaatst op 21:53h, 01 augustus Beantwoorden

  De Sanoa Comfort3 heel handig voor in de auto bij mijn zoon met 3 kids

  • Tessa
   Tessa
   Geplaatst op 21:58h, 01 augustus Beantwoorden

   Dat zou een mooi cadeau zijn dus Ria! Leuk dat je laat weten wat jouw favoriet is. Als je je ook nog hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen we je maandelijks inspireren met reiscontent én maak je kans op een van de prijzen! Duimen maar… 😉

 • Aïde
  Geplaatst op 22:14h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een mooie spullen 😍 Laat dit moederhart sneller kloppen hoor. Vooral de Sanoa Comfort 3 zou zo goed uitkomen met onze tripjes naar familie toe

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 13:50h, 02 augustus Beantwoorden

   Bedankt Aíde, leuk dat je meedoet! Over een week maken we de winnaar bekend!

 • Sam
  Geplaatst op 22:21h, 01 augustus Beantwoorden

  Ik ga een kansje wagen op de Tula, dan kan onze huidige draagzak naar ons nieuwe vriendinnetje in november. Nu al zin om samen te wandelen X #fingerscrossed

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 13:51h, 02 augustus Beantwoorden

   Leuk Sam! Heb je nu ook een Tula of een ander merk? Volgende week woensdag maken we de winnaar bekend.. Good luck!

 • Jennifer Lee
  Geplaatst op 22:21h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ik doe super graag mee voor de Sanoa Comfort 3. Super handig voor vakantie maar ook om boodschappen mee te doen en heerlijk te wandelen. Helaas is onze eigen buggy kapot gegaan dus dit zou ideaal zijn!

 • Lotte terpstra
  Geplaatst op 22:22h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke winactie! Ik ga voor de prachtige armbandjes (onderste rij). Om te dragen tijdens onze vakantie op Sardinië.
  Ik vind het al erg leuk om jullie blogs te lezen, dus die nieuwsbrief is zeker welkom in de mailbox!

 • Marieke Baker
  Geplaatst op 22:24h, 01 augustus Beantwoorden

  Die jurk 😍! Klein beetje out of my comfort zone, maar hij is prachtig!

 • Marjolein Meijnen
  Geplaatst op 22:26h, 01 augustus Beantwoorden

  Wat een super leuke winacties!
  De Tula Free to Go wil ik zooooo graag hebben! Vrienden van ons hebben deze en zijn super tevreden. In december wordt ons kleintje geboren en deze is perfect om haar overal mee naartoe te nemen 😍.

 • Leonie Heins
  Geplaatst op 22:27h, 01 augustus Beantwoorden

  Heel graag de tula!

 • Edith van Walsum
  Geplaatst op 23:16h, 01 augustus Beantwoorden

  Ook heel graag de prachtige tula draagzak! Heerlijk wandelen met de hond en een kleintje op mijn buik of rug. Zo gezellig

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 23:23h, 01 augustus Beantwoorden

   Leuk, bedankt voor je reactie! Ik gebruik de draagzak ook altijd als ik de hond uitlaat. Gezellig en zo handig!

 • Iris Embrechts
  Geplaatst op 23:19h, 01 augustus Beantwoorden

  De prachtige draagzak, daarmee zijn alle bestemmingen bereikbaar. Hij ziet er tevens stoer uit!

 • Claudia Diependaal
  Geplaatst op 23:41h, 01 augustus Beantwoorden

  Hoi hoi,,

  Ik twijfel over de draagzak en de buggy. Mjn zusje is zwanger dus ze kan beiden goed gebruiken! Ik ga toch voor de draagzak! Die kan ze veel eerder gebruiken! Keuze stress haha. Leuke #ACTIE is dit zeg. De armbandjes ook zo #GEWELDIG gaaf!

  Groetjes Claudia!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 13:53h, 02 augustus Beantwoorden

   Haha ja lastig kiezen he.. We maken de winnaar volgende week woensdag bekend. Zou superleuk zijn als je hem wint voor je zus. Good luck!

 • Linda Rijpkema
  Geplaatst op 04:41h, 02 augustus Beantwoorden

  Ik vergeet zeker mezelf niet en loot dan ook graag mee voor de panterjurk 🐆😍

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 13:54h, 02 augustus Beantwoorden

   Leuk Linda! Die staat je vast super. Good luck! xx

 • Cathy de Vreeze
  Geplaatst op 06:29h, 02 augustus Beantwoorden

  Wij zijn inmiddels al uit de kleine kindjes. Louise onze jongste dochter gaat na de zomer naar groep 3 toe. Ze kan niet wachten. Een nieuwe rugzak komt dan zeker goed van pas.

 • Cathy de Vreeze
  Geplaatst op 06:34h, 02 augustus Beantwoorden

  Inmiddels zijn wij uit de kleine kindjes. Onze jongste dochter Louise gaat na de zomervakantie naar groep 3 toe. Een nieuwe rugzak komt dan zeker goed van pas.

 • Nikki
  Geplaatst op 07:17h, 02 augustus Beantwoorden

  Jeetje… hoe te kiezen tussen deze cadeaus?
  Ze zijn allemaal heel tof! Toch wil ik meedoen voor de buggy, we hebben een bugaboo voor het dagelijkse gebruik, maar qua in en uitklappen ben je toch wat langer bezig dan zo’n buggy. Ideaal ook als ik de oudste naar school breng en de jongste ff snel in de buggy kan zetten 👌🏻

 • Nynke Oosterman
  Geplaatst op 07:31h, 02 augustus Beantwoorden

  Whaa toffe actie hoor! Ik geloof dat ik mezelf maar eens verwen en ga voor de bovenste set sieraden. Heel mooi. 🙂 Duimen maar!

 • Katrien De Meulenaere
  Geplaatst op 07:55h, 02 augustus Beantwoorden

  Ik volg het blog al via Instagram en fb lang voor ik zwanger was omdat op reis gaan een vereiste voor mij is, ook met (eventuele) kinderen. Nu ben ik 4 dagen over tijd en ben ik heel benieuwd en ongeduldig om onze babyboy te ontmoeten! Wij hebben een draagzak, maar deze van Tula lijkt me nog beter als hij wat groter zou zijn. Ik zou dus graag de draagzak winnen!
  (Ik heb me nu ook ingeschreven voor de nieuwsbrief)

 • Stephanie Hendrikx
  Geplaatst op 08:02h, 02 augustus Beantwoorden

  Super gaaf! 25 augustus zijn wij uitgerekend van ons eerste kindje! Wat zou zo een Tula Free to Grow Carrier – soar goed van pas komen! Ideaal om hem/haar overal mee naar toe te nemen. 💖💙

 • Simone
  Geplaatst op 08:55h, 02 augustus Beantwoorden

  Ik wil heeeel graag de prachtige jurk winnen! Wat een model en wat een print. Perfect voor deze warme zomer. Stylish en toch comfy!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 13:58h, 02 augustus Beantwoorden

   Leuk is hij he.. Succes! Woensdag maken we de winnaars bekend

 • Carola LBD
  Geplaatst op 13:15h, 02 augustus Beantwoorden

  Oehh wat een leuke winactie. Ik zou graag de Tula willen winnen. Ik draag graag met een doek maar m’n man wil er niet aan.. Een draagzak is net wat praktischer en stoerder, dan kan hij ook lekker dragen!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 13:56h, 02 augustus Beantwoorden

   Bedankt voor je reactie Carola. Haha heel herkenbaar! Mijn man vindt een doek ook niks, maar draagt gelukkig wel met de Tula. Volgende week woensdag maken we de winnaars bekend. Succes!

 • Miranda Lammers
  Geplaatst op 13:18h, 02 augustus Beantwoorden

  Heel graag zou ik de Tula winnen 🙂

 • Marieke Joustra
  Geplaatst op 13:20h, 02 augustus Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee ik ga voor de prachtige jurk shoppen met 2 kids komt er vaak niet van en die gaat echt super mooi passen bij onze Leopard Ringsling en draagdoek.
  In 1 woord wauw.

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 13:55h, 02 augustus Beantwoorden

   Wauw ja dat zal zeker mooi staan! Volgende week woensdag maken we de winnaars bekend. Good luck!

 • Samira Barnas
  Geplaatst op 13:27h, 02 augustus Beantwoorden

  Jaaaaah!!! Wat zou dat geweldig zijn om een tula ftg te winnen! Geweldig! Ik ga duimen voor mijn zoontje en mij 💙

 • Theunis Natachq
  Geplaatst op 13:30h, 02 augustus Beantwoorden

  Ik vind alles leuk te winnen maar de draagzak en het rugzakje springen er voor mij uit.
  Als ik dan echt moet kiezen kies ik voor het rugzakje voor mee te nemen naar school 😊

 • Janneke van Schalkwijk Pas
  Geplaatst op 13:31h, 02 augustus Beantwoorden

  Ook ik twijfelde tussen de buggy en de tula, maar vind de tula toch het handigst, wij gebruiken de kinderwagen nu ook zo goed als niet.

 • Deborah van der Maas
  Geplaatst op 13:32h, 02 augustus Beantwoorden

  Tula FTG draagzak!! Over een paar weken gaan we rondreizen door Canada met onze dochter Charlie van 6 maanden 🙂 En bos- of bergwandelingen met een kinderwagen… ehhh … mij niet gezien 🙈

  Maar jurk voor mama mag ook hehe 😬

 • Sietske Nab
  Geplaatst op 13:39h, 02 augustus Beantwoorden

  Wij doen heel graag mee voor de Tula draagzak.

 • Marielle vaane
  Geplaatst op 13:40h, 02 augustus Beantwoorden

  Wij gaan over een paar weken op vakantie en wat zou een tula free to grow draagzak dan van pas komen voor ons 6 maanden jonge dochtertje💕

 • Wendy Vonk
  Geplaatst op 13:42h, 02 augustus Beantwoorden

  Voor de Tula! Onze 3 zoons van 4, 2 en 4 maanden gaan overal mee naar toe. Al vanaf 8 weken vliegen ze mee naar Londen, met de auto naar Zuid Frankrijk. Niets is ons te gek. Kleine Hugo van 4 maanden wordt heel graag gedragen en dan heeft mama lekker haar handen vrij 💙

 • Marrie Willems
  Geplaatst op 13:46h, 02 augustus Beantwoorden

  Wauw wat een leuke actie! Over een jaar gaan we op vakantie met de kleine dan zou een draagzak wel heel goed van pas komen! We zijn dol op natuur en willen dus veel gaan wandelen, dan is een draagzak wel een handig hebbeding!!

 • Nathalie Hodge-Janssen
  Geplaatst op 13:49h, 02 augustus Beantwoorden

  Ohhhh de Tula FTG. 😍 zou ik geven aan een vriendin die net is bevallen. Wilt heel graag dragen, maar ziet door de bomen het bos niet meer.

 • Iris Noach
  Geplaatst op 13:51h, 02 augustus Beantwoorden

  De tula free to grow natuurlijk! Met een peuter en een derde kindje opkomst staat deze al een tijdje heel hoog op mijn verlanglijstje 😍

 • Petra
  Geplaatst op 14:15h, 02 augustus Beantwoorden

  Ik doe graag een poging voor de tula!

 • Maaike van der Plas
  Geplaatst op 14:15h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een ontzettende gave prijzen en wat moeilijk kiezen.

  In februari verwachten wij baby No 2 en daarvoor zou de Tula ideaal zijn, maar voor op de korte termijn is de buggy veel fijner!

  De buggy die wij op dit moment gebruiken is niet zo goed meer opgewassen tegen onze kleine meid. De buggy zorgt op dit moment vooral voor problemen in Frankrijk!

  Maar ach, aangezien de buggy Oost-Canada, Bonaire en een deel van Frankrijk al heeft gezien is het toe aan rust en wordt het tijd voor een nieuwe.

  Daarom maken wij graag kans op de gave buggy, zodat deze (hopelijk) nog heel veel mooie reizen mag mee maken met zowel onze meid als baby No 2 in de toekomst!

 • Eva Landers
  Geplaatst op 14:28h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Wij gaan eind van deze maand ook lekker op reis, voor het eerst met 2 kinderen ipv 1. Ik waag graag een kansje voor de mooie buggy, onze oude heeft het namelijk tijdens onze vorige reis naar Canada begeven!

 • Corine Hernandez Gonzalez-Guijt
  Geplaatst op 14:28h, 02 augustus Beantwoorden

  De buggy…voor ons zoontje van nu 10 maanden. Lijkt mij ideaal dat hij helemaal plat kan, zodat hij kan slapen. En zou super als we hem de volgende reis naar het vaderland van zn vader, Nicaragua, mee kunnen nemen.

 • Anouk Rojewski
  Geplaatst op 14:32h, 02 augustus Beantwoorden

  Het ZEBRA rugtasje! Voor onze (kleine) grote meid die in oktober al 4 wordt en naar de basisschool gaat! Ze heeft nu nog een woezel en pip tasje, maar bij een nieuwe uitdaging hoort een nieuwe tas voor grote meisjes!!💕

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 14:41h, 02 augustus Beantwoorden

   Bedankt voor je reactie Anouk. Ja zo’n mooie tas voor een grote meid komt dan wel goed van pas. Good luck!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 21:46h, 08 augustus Beantwoorden

   Gefeliciteerd Anouk, je hebt het rugzakje gewonnen! Wil je een mailtje sturen naar info@metkidsdewereldrond.nl met jouw gegevens? xx

 • Layla van den Brandt
  Geplaatst op 14:34h, 02 augustus Beantwoorden

  De jurk natuurlijk!! Whoopwhoop!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 14:39h, 02 augustus Beantwoorden

   Leuk dat je meedoet, Layl! Die jurk staat je natuurlijk geweldig. Dus heel veel succes! X

 • Layla van den Brandt
  Geplaatst op 14:35h, 02 augustus Beantwoorden

  De jurk natuurlijk!! 😍

 • Rianne
  Geplaatst op 14:39h, 02 augustus Beantwoorden

  Wauw 😍😍

  De tula free to grow zou hier wel heel handig zijn met twee dametjes die dolgraag gedragen worden!!

  Leuke actie!!

 • Lisette Tobback
  Geplaatst op 14:48h, 02 augustus Beantwoorden

  De tula free to grow zou ik geweldig vinden voor mijn kleinzoon , voor mijn metekindje, om als kraamhulp te tonen aan jonge ouders hoe het voelt om te dragen met een ergonomische draagzak .

 • Wenda
  Geplaatst op 14:49h, 02 augustus Beantwoorden

  Erg leuke items ik persoonlijk zou gaan voor de Tula Free to Grow draagzak. Lijkt me erg ideaal aangezien ons zoontje de gehele dag de hele wereld wil zien maar dan dragend. Dit bied dan een goede alternatief de buggy werd bij ons helaas niet

 • Mariska Putting
  Geplaatst op 14:54h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ik ga voor de Tula FTG 😊

 • Wenda
  Geplaatst op 14:58h, 02 augustus Beantwoorden

  Ik persoonlijk zou voor de Tula Free to Grow draagzak gaan. Een buggy werkt voor ons totaal niet. Onze zoontje wil de hele wereld zien maar dan dat wij hem de gehele tijd optillend dragen. Dit zou zeker een goede alternatief zijn voor onze zoon… ik zou dit erg graag willen winnen dus we gaan een gokje wagen

 • Samantha Bonneveld
  Geplaatst op 15:49h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een mooie actie! Ik zoj graag mee willen doen voor de TULA! Onze kleine man vindt het heerlijk om dicht bij ons te zijn en misschien is papa wel over te halen om hem te dragen in deze stoere zak!

 • Bianca Jansen
  Geplaatst op 16:11h, 02 augustus Beantwoorden

  Tula tula tula 😍

 • Jessica Bergman
  Geplaatst op 18:16h, 02 augustus Beantwoorden

  Ohw wauw ik waag een kans voor de zomerse jurk. AangeIen ik na twee kids weinig kleding over heb wat ik nog pas en waar ik me vrouwelijk in voel zal dit een heel leuk cadeau zijn 😊

 • Corine
  Geplaatst op 18:23h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een mooie cadeaus! Kan bijna niet kiezen! Maar zou toch denk ik voor de tula gaan 😊

 • Malou van den Brink-odijk
  Geplaatst op 21:37h, 02 augustus Beantwoorden

  De tula!
  Heb al draagdoeken maar willen graag een draagzak voor zowel kleine uk (6weken) als grote broer (net 2). Lijkt me ideaal!

 • Rachel Cornelissen
  Geplaatst op 21:48h, 02 augustus Beantwoorden

  Wauw te gek! We duimen mee voor de Tula draagzak! Ideaal om ons meisje Teddie van bijna 4 weken in te dragen. Ze is zo graag bij ons en op deze manier hebben we ook even onze handen vrij en kunnen we lekker samen op pad! X

 • Femke van der bij
  Geplaatst op 22:46h, 02 augustus Beantwoorden

  Wat een gave actie zeg! Kei leuk blog heb je! Ik doe heel graag mee voor de tula #wishlistgoals

 • Theresia Nieuwenhuijse
  Geplaatst op 23:14h, 02 augustus Beantwoorden

  De buggy! Daar zouden we veel plezier van hebben! 😃

 • Anissa Zerouali
  Geplaatst op 01:11h, 03 augustus Beantwoorden

  Wauw zo’n leuke dingen!!!De buggy lijkt me heel wat aangezien we binnenkort voor de allereerste keer met kindje en buggy op reis gaan!!!:-D

 • Karin Brouwers
  Geplaatst op 01:26h, 03 augustus Beantwoorden

  Wow, de buggy lijkt me echt geweldig! Een mooie combinatie met de Tula FTG die ik heb gekregen. Heerlijk voor op het strand en als we erop uit gaan! Komt bij ons zeker van pas met twee mooie meiden!

 • Anne-Margreet
  Geplaatst op 07:13h, 03 augustus Beantwoorden

  Oef! mooie actie. Momenteel helaas niet mogelijk om op reis te gaan ivm gebroken enkel en daardoor ook twijfel over de kinderwagen vs tula ftg. Maar hou van dragen, ook al kan dat nu even niet dus: drager zou top zijn!

 • Leathitia Zegwaard
  Geplaatst op 08:21h, 03 augustus Beantwoorden

  Wat leuk allemaal!!! Ik maak graag kans op de buggy!! Nu mijn baby 8 maanden alleen gedragen in de doek, maar binnenkort hopen we te gaan studeren in Afrika en hopelijk een tweede baby erbij. Dan zou dit wel erg fijn zijn!

 • Nienke Eernstman
  Geplaatst op 08:31h, 04 augustus Beantwoorden

  Wij doen mee voor de Tula free to grow!

 • Simone Meester
  Geplaatst op 06:50h, 05 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke winactie!
  Hier is Baby Nr 2 al bijna 1 en de buggy heeft bij de oudste al wel wat te lijden gehad. liefst draag ik de baby nog, maar soms Is het wel lekker als hij even in de buggy kan.
  Ik doe mee voor de buggy

  En

  Ook voor de Tula 😍 want eigenlijk wil mijn peuter altijd in de buggy en draag ik de baby dus in doek een zak zou voor de snelle momenten ook wel fijn zijn.

 • Marit
  Geplaatst op 13:05h, 05 augustus Beantwoorden

  Wauw! Wat een super toffe actie! Ik zou heel graag een Tula draagzak willen winnen voor mijn lieve vriendinnetje die elk moment kan bevallen van haar eerste kindje💞. Ze heeft behoorlijk wat kwaaltjes gehad tijdens haar zwangerschap maar ze heeft zich er telkens weer doorheen geslagen. Ik ben dan ook super trots op haar! Wat zou het leuk zijn als ik de Tula mee kan nemen als kraamcadeau! Dan hoeft ze straks geen enkel vriendinnenuitje te missen en kan ze de kleine meid overal mee naartoe nemen.

  Groetjes van een ‘bijna’ tante.

 • Krista
  Geplaatst op 22:36h, 05 augustus Beantwoorden

  Tessa wat goed deze actie leukkkk ga m delen en zelf zou ik graag deelnemen….ohhh wat leuke items .voor ons kindje op komst. Hen veel gedragen bij de 1e.
  Tula is fantastisch
  Liefs

 • Astrid van Staveren
  Geplaatst op 07:45h, 06 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke actie zeg!! Omdat mijn kleine dreumesje van 1 (deze week 1 geworden) ook deze week heeft besloten om los te lopen zou ik graag de buggy willen winnen. Zodat we mooie wandelingen kunnen maken met elkaar en als hij moe is lekker kan uitrusten in een comfortabele buggy!

 • Nathalie Beenen
  Geplaatst op 10:36h, 06 augustus Beantwoorden

  Hoi! Wat een leuke, inspirerende website hebben jullie, ik heb me gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Verder zou ik heeeeeel graag de buggy willen winnen. We wonen vlakbij het strand en wat zou het fijn zijn als kleine Julie lekker in de buggy mee daar naartoe kan en dan als klap op de vuurpijl ook een heerlijk bedje heeft 🙂 Ik ga duimen!!

 • Femke van Kilsdonk
  Geplaatst op 11:23h, 06 augustus Beantwoorden

  Ik maak heeeeel graag kans op de Tula Free To Grow draagzak voor onze baby die we in oktober verwachten!

 • Elise jannink
  Geplaatst op 11:35h, 06 augustus Beantwoorden

  Toffe winactie!

  De Tula draagzak voor de baby die we over een paar weken verwachten. Ze dan nog iets te klein voor de Osprey rugdrager van haar zus die we al voor wat mooie reizen gebruikt hebben maar met deze gave draagzak (waar ik alleen maar goede verhalen over hoor) kan ze gelijk mee met alle reizen en tripjes die we al weer op de planning hebben staan 😊

 • Elize
  Geplaatst op 12:34h, 06 augustus Beantwoorden

  Ik zou graag de buggy willen winnen! Deze lijkt me super handig om mee te nemen voor onze aankomende citytrip naar Boedapest!

 • Laura Duijvestijn
  Geplaatst op 12:55h, 06 augustus Beantwoorden

  Oeeeh de Sanoa Comfort 3 buggy zou ik heel graag willen winnen voor mijn zusje die bijna gaat bevallen en net zo’n globetrotter is als dat wij zijn! Dus mijn toekomstige nichtje moet dat ook worden! X

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 21:47h, 08 augustus Beantwoorden

   Gefeliciteerd Laura! Je hebt jouw gegevens al via Insta gestuurd. Heel veel plezier voor je zus met de buggy! xx

 • Lara Schuiten
  Geplaatst op 14:25h, 06 augustus Beantwoorden

  Super leuk! Ik zou graag de buggy willen winnen en daarmee onze (ook) reislustige zoon mee naar Japan nemen!

  X

 • Linde Biemans
  Geplaatst op 18:22h, 06 augustus Beantwoorden

  Aah ik zou de panterjurk willen winnen! Ga zaterdag naar parijs, dus zou super leuk zijn om dan te shinen in die mooie jurk 😍

 • Ilona
  Geplaatst op 22:09h, 06 augustus Beantwoorden

  Wat tof!!! Ja die panterjurk! Dan tel ik tenminste een beetje mee bij de 2 dino’s van me… 🙂
  #mamaiseenpanter #roar

 • Fatma
  Geplaatst op 00:16h, 07 augustus Beantwoorden

  Ik wil dit eigenlijk voor mijn moeder doen als verassing, ze verdient wel in de watten gelegd te worden! Ze werkt elke dag zo hard! Dus een sieradensetje (2de rij) zou geweldig zijn om haar te verassen! Liefs 🙂💝

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 00:24h, 07 augustus Beantwoorden

   Wat lief, Fatma. Daar zal je moeder vast heel blij mee zijn. Woensdag maken we de winnaars bekend. Good luck!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 21:43h, 08 augustus Beantwoorden

   Gefeliciteerd Fatma, je hebt het onderste sieradensetje gewonnen! Wil je een mailtje sturen naar info@metkidsdewereldrond.nl met jouw gegevens? xx

 • Sylvia lourens
  Geplaatst op 07:36h, 07 augustus Beantwoorden

  Ik doe heel graag nee voor de kinder rugzak. Wij reizen ook enorm veel maar nu mijn dochtertje straks in september voor het echt naar school gaat. Is een mooie rugzak geen verkeerde keuze. Nu maar even heel hard gaan duimen

 • Cobi van braak
  Geplaatst op 08:17h, 07 augustus Beantwoorden

  Wauw wat een leuke actie! Ik vind de panterjurk echt te gek dus daar speel ik graag voor mee

 • Cobi v Braak
  Geplaatst op 08:18h, 07 augustus Beantwoorden

  Wauw wat een leuke actie! Ik vind de panterjurk echt te gek dus daar speel ik graag voor mee😉

 • Linda Raaijmakers
  Geplaatst op 10:35h, 07 augustus Beantwoorden

  Ik ga dit keer eens voor de jurk in plaats van iets voor onze tweeling Lucas en Eva 😀

 • Jolanda
  Geplaatst op 11:49h, 07 augustus Beantwoorden

  Ik doe graag mee voor de buggy!

 • Jolanda
  Geplaatst op 12:12h, 07 augustus Beantwoorden

  De buggy lijkt me super handig!

 • Sabine Eckhardt
  Geplaatst op 14:29h, 07 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke actie!! Twijfel twijfel twijfel!!! Maar ik ga dan toch graag voor de buggy!! 😀😀🙏🏻🙏🏻

 • Alyt van der Heide
  Geplaatst op 16:11h, 07 augustus Beantwoorden

  Doe graag mee voor de tula, niet voor mijzelf maar voor mijn schoonzus. E is op dit moment zwanger van haar derde. Ze heeft haar eerste 2 kinderen ook altijd gedragen. In van die knoopdoeken. Omdat ze haar man nu ook het dragen willen stimuLEREN is ze op zoek naar een handige draagzak. Deze tula lijkt mij echt geschikt voor hun.
  En ze gaan vaak op pad, dus de tula zal goed van pas komen.

 • Marian B
  Geplaatst op 13:42h, 08 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke prijzen! Ik kan niet kiezen 😉 De buggy lijkt me erg handig, maar ik twijfel hoe lang we hem nog zullen gebruiken… Ik doe uiteindelijk mee voor de schattige rugzak. Al is de buggy ook prima 😉

 • Daisy van der Geest-Poppelier
  Geplaatst op 23:41h, 08 augustus Beantwoorden

  Gaaf de winactie voor een hamamdoek! Voor ons gezinnetje een musthave voor alle mooie reizen en uitstapjes.

 • Krista
  Geplaatst op 23:54h, 08 augustus Beantwoorden

  Yehhh te gekke hammamdoek v sauna yoga en mijn vele reizen voor werk…en de kleur matched ook nog met t bedrijf waarvoor ik werk en jullie site en acties onder de duizende dames deel
  Heerlijk leesvoer deze site

 • Lisanne Bons
  Geplaatst op 20:51h, 13 augustus Beantwoorden

  Mijn vriend noemt me altijd Annie Veerkamp maar ik be dol op een panterprintje. Zie mezelf hier wel over de boulevard gaan. Mijn dochter vindt dat ik hem dan moet aantrekken als we naar de musical de lion King gaan deze vakantie.

Geef een reactie