Marbella Club met kinderen

Bijzonder adresje | Op en top genieten met het hele gezin bij Marbella Club Hotel

Een vriendin die veel reist met haar kinderen tipte mij deze accommodatie. Ze is een paar keer in Marbella Club Hotel geweest met haar twee jonge meiden en dat begrijp ik helemaal! Wat een geweldige plek om naartoe te gaan. Een droombestemming met van alles te doen voor het hele gezin. Naast quality time samen kunnen de kids flamenco dansen, leren koken, muziek maken, schilderen en nog veel meer… Wie weet gaan wij binnenkort ook wel naar Marbella!

 

Marbella Club Hotel: voor jong en oud

Mijn ogen beginnen spontaan te glimmen als ik de foto’s van Marbella Club Hotel zie. Wat ziet dit er fantastisch uit. De villa’s, het complex, de zwembaden, het uitzicht, de speelruimtes, alles is even mooi. Helemaal fijn: het resort ligt tussen Marbella en Puerto Banús áán zee. Wie wakker wil worden met het geluid van de zee, zit in dit luxe hotel dus helemaal goed. Daarbij hebben alle kamers uitzicht op zee of de indrukwekkende, kleurrijke tuin en een privé terras. Genieten maar!

 

Van toverbos tot tennisbaan

Het ziet er dus amazing uit, maar er is ook veel te doen voor het hele gezin. Naast zandkastelen bouwen op het strand, vermaken de kinderen zich in de dansstudio, muziekkamer, toverbos en de andere recreatieve en educatieve voorzieningen van de kidsclub. Heerlijk een uurtje knutselen, schilderen en spelen, of flamenco dansen, parfum maken met het groen uit de tuin en gitaar spelen.

Terwijl de kinderen creatief bezig zijn, heb jij wat me-time. Ook niet verkeerd! Lekker met een boek aan het zwembad, verdwalen in de botanische tuinen, smullen in een van de vijf restaurants, relaxen in de spa, tennissen en paardrijden. Het kan hier allemaal. Golffanaat? De golfbaan die bij dit resort hoort ligt twintig minuten verderop en er rijdt een pendelbusje om je te halen en te brengen.

| LEES OOK: Nog zo’n pareltje: Casale Galli in het Italiaanse Trevinano |

Quality time met het gezin

Leuk dat er zoveel te doen is voor iedereen, maar in de vakantie wil je natuurlijk vooral ook samen dingen doen. Dat weten ze bij Marbella Club Hotel maar al te goed. Daarom worden er speciale ‘MC Experiences‘ georganiseerd waarbij ouders en kinderen samen op avontuur gaan. Zo zijn er dagtripjes en excursies in de mooie natuur van Andalusië te boeken. Dus trek wandelschoenen aan of een paardrijbroek en ga op pad.

 

Pure verwennerij bij Marbella Club Hotel

Nog even over de kamers: je hebt luxe, luxer, luxest bij Marbella Club hotel. Zo kun je kiezen uit sfeervolle kamers, luxe suites, villa’s en grote villa’s. Heerlijke bedden, riante badkamers met stortdouche, compleet uitgeruste keukens, lekkere banken(binnen en buiten) om te chillen gegarandeerd. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan deze luxe. Alle informatie vind je op de site van Marbella Club Hotel.

 

| LEES OOK: Nog een adresje om je te vergapen: het huis van stylist Renu Kashyapa op Ibiza |

Gezien het prijskaartje blijft het voor mij misschien bij dromen, maar ook dat is al fijn! Heb jij ook zo’n bestemming om van te dromen? Laat het me weten in een reactie.

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie