Anouska Wink

Interview | 6x vakantie met model en vlogger Anouska Wink, haar man en stoere tweeling!

Als model reisde Anouska Wink (45) vroeger de hele wereld rond. Nu reist ze vooral met haar tweeling Alexander en Joshua (bijna 4) en partner. Deze ondernemende mama is presentatrice en lifestyle vlogger voor Fab40’s. Op dit online platform geeft Anouska via vlogs een kijkje in haar leven én deelt ze inspirerende gesprekken met 40+ vrouwen over health, beauty, fashion en sport. Reden voor ons om deze Fab Lady 6 vragen te stellen over vakantie!

1. Favoriete bestemming?

Het eiland Anguilla, dat ligt bij Sint Maarten. Het is nog niet zo ontdekt door de meute, je ligt bijna alleen op de stranden. De zee is prachtige turquoise, de mensen zijn lief en ik ben sowieso gek van de Caribbean.

 

2. Maak je andere reizen sinds je moeder bent?

Ja, een beetje wel. We gaan twee keer per jaar naar Anguilla en sinds kort hebben we een huis in Zuid-Frankrijk. Dat is gewoon een echt huis, met alles erop en eraan. Maar op Anguilla zijn we ook heel gelukkig, de kinderen vinden dat nog steeds het leukst. We hebben een cottage in the middle of nowhere, de weg voor het huis is niet verhard en ’s nachts is het pikkedonker. We hebben net pas een wasmachine haha… Dat miste ik wel echt. Verder is het gewoon basic en meer heb je ook niet nodig. De kinderen vinden het heerlijk om met ons naar het strand te gaan, te zwemmen en met papa zandkastelen te bouwen.

Vroeger, maar dat is lang geleden, ging ik ook naar feestlocaties zoals Ibiza en Mykonos.We gaan ook wel eens samen weg, maar verder slepen we ze overal mee naar toe. Het zijn perfecte reizigers. Zeuren niet, stellen zich erop in en genieten ervan dat we met zijn vieren zijn.

3. Wat vind je het leukst aan reizen met kinderen?

Het is een avontuur. We zijn lekker samen, knuffelen en kletsen veel. We hoeven niets anders dan met elkaar te zijn, heerlijk! Dat geldt dan voor overdag, want ’s avonds gaat het werk gewoon door. Wel op een lager pitje, maar computer en telefoon nemen we overal mee naartoe. 

| LEES OOK: Benieuwd hoe Irene en Selwyn Senator met hun kids vakantie vieren? Hier lees je wat ze nooit meer doen en waar ze niet zonder kunnen op vakantie!|

4. Wat doe je nooit meer?

Ik zou nooit meer met een organisatie op reis gaan. Vroeger deed ik dat wel eens met een vriendin, met de bijbehorende excursies… Dat is niets voor mij. Ik ga liever zelf op onderzoek uit. Ik hou ook niet van kuddes mensen, ik ga liever met mijn eigen gezin weg.

 

5. Welke plekje houd je liever geheim?

Misschien dan toch Anguilla. Alleen kent iedereen het al van mij haha. Maar goed, het is nog lekker rustig daar: geen files, geen harde muziek of lawaai. Alleen maar witte stranden en blauwe zee. Echt zo mooi!

6. Wat is jouw beste reistip?

Oordoppen in of koptelefoon op in het vliegtuig, dan hoor je dat gezoem veel minder. Verder neem ik altijd natte doekjes mee, onmisbaar met kinderen. En een set schone kleren, er gaat altijd wel iets mis onderweg.

Zijn er nog meer inspirerende ouders waar je de beste reistip of vakantieblunder van wilt weten? Laat het ons weten in een reactie.

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie