7x kindvriendelijke hotels Londen; hier moet je zijn!

Toplijstje | 7x kindvriendelijke hotels Londen – dit zijn de leukste & beste!

Londen is echt een van mijn favoriete bestemmingen voor een stedentrip met kinderen. Ik heb er al eens een uitgebreid blogartikel over geschreven. Stedentrip Londen met baby? Check! Citytrip met peuter naar de Britse hoofdstad? Ook dat staat erin beschreven! Met oudere kinderen het kanaal over? Jazeker, lees het blog met al mijn tips! Maar een van de belangrijkste vragen heeft misschien met je verblijf te maken. Lees snel verder, want hieronder vind je het antwoord!

7x kindvriendelijke hotels Londen

 1. Royal Garden Hotel, Kensington
  Dit hotel in Londen is zó op gezinnen gericht, dat het met stip onze nummer één is. Een kleine opsomming van wat je er kunt verwachten: connecting familiekamers, gratis ‘mini scooters’ om door Hyde Park mee te cruisen, het grappige duo Sharky en George dat voor de nodige entertainment zorgt, speciale kinderexcursies zoals een Mary Poppins tour, speciale thema menuutjes (‘make your own’ ice cream sundae menu en een kids high-tea) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Slecht weer? Zelfs dan is er entertainment. Het ‘flicks and food’ concept biedt voor 24 uur gratis films aan en cola & popcorn als lekkere snack!

   

 2. Luna & Simone Hotel
  Een budgetvriendelijk hotel. Deze knusse bed & breakfast, centraal gelegen in Londen, heeft een familievriendelijke aanpak. Op slechts 5 minuten afstand vind je Buckingham Palace en St. James Park. Vooral in trek door de persoonlijke benadering en goede prijs-kwaliteitverhouding.

   

 3. The Montague on the Gardens
  Dit hotel heeft een 24-uurs roomservice, restaurant met kindermenu’s en kids size badjassen, toiletartikelen en slofjes. Ook fijn dat je altijd een ledikant bij kunt bestellen, evenals een baby bathtub. Bordspellen, kinderfilms en speelgoed ligt klaar om mee te spelen tijdens het verblijf. Kinderen tot 12 jaar verblijven hier gratis!

   

 4. The Savoy
  Prachtig historisch hotel in de neighbourhood Covent Garden – Trafalgar Square. Een topplek dus! Maar niet alleen vanwege de ligging. Hier vind je namelijk: een binnenzwembad (score!), connecting familiekamers voorzien van airco, 24-uur roomservice met kindermenu en een babysitter.

   

 5.  Claridge’s HotelOok een topper, want het ontbreekt je hier aan niets. Een babysit service, kinderbadjas & slippers, een kinderboekenbibliotheek, bordspellen, een family picknick service, iedere ochtend een kindertijdschrift, een cadeautje bij aankomst, hoge stoelen, flesverwarmers en ledikantjes – ik schreef het al. Dit verblijf is echt compleet en een feestje om te verblijven!

   

 6. The Marylebone Hotel
  Marylebone – Marble Arch is een leuke wijk. Dit hotel is ook nog eens gelegen in een rustige straat, vlakbij Regent’s Park en Hyde Park waar je kids lekker kunnen uitrazen. Een fijne locatie dus! Leuke extra’s zijn een binnenzwembad met jacuzzi, airconditioning in alle kamers en de mogelijkheid om een babysitter in te huren.

   

 7. The Athenaeum
  Nog voordat je uberhaupt in Londen bent, zorgt de kids concierge van hotel Athenaeum ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Zo staan de favoriete dvd’s van je kroost klaar, met daarnaast hun liefste lekkernijen. Het belangrijkste is dan in huis, dat is nog eens ontzorgen! Geniet van je familiekamer of appartement, terwijl het hotelpersoneel op basis van je wensen een leuk cityprogramma voor je samenstelt. Fietstochtjes, bezoekjes aan het theater of een amusementspark; alles is mogelijk! Vooral ouders met baby’s en peuters geven dit hotel een hoge waardering. Ook leuk; de inrichting is kleurrijk, hip en vrolijk!

 

| Lees ook: Londen niet jouw stad? Het Deense Aarhus is ook een dikke aanrader, als je op zoek bent naar een kindvriendelijke stedentrip |

Na het lezen van mijn verslag over een stedentrip Londen én deze 7 tips nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan dit artikel eens. Wanneer je tijdens je trip in Londen met je kroost een bezoekje brengt aan een van deze winkels, word je zeker beloond met honderden kusjes, knuffels en de leukste vakantieherinneringen.

Ben jij al eens in Londen geweest of bezoek je liever een andere stad? Laat het ons weten in een reactie!

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie