Top-5 mooiste en kindvriendelijke stranden Mallorca

Toplijstje| Top-5 kindvriendelijke stranden Mallorca voor uren speelplezier!

Wil je er in het voorjaar even tussenuit? Niet te ver, maar wel verzekerd van zon? Pak het vliegtuig naar Mallorca! Eind oktober hadden wij een heerlijke week op het Spaanse eiland. Wil je weten op welke stranden de kids de tijd van hun leven hebben? Check deze 5 kindvriendelijke stranden.

Kindvriendelijke stranden op Mallorca

1. Een speeltuin op het strand en lunchen in zee… Dat klinkt als hét perfecte strand en dat is het ook! Camp del Mar is een heerlijk familiestrandje vlak bij Port Andratx. De kids kunnen kastelen bouwen afwisselen met schommelen en spelen. Trek gekregen? Via een loopbrug komen jullie bij het restaurant voor een fijne lunch met uitzicht.

2. Onontdekt is Cala Sa Nau niet, maar zeker buiten het hoogseizoen geniet je volop bij deze kleine baai tussen de rotsen. Denk: idyllisch plaatje, weinig toeristen, alle ruimte voor de kids om te spelen én een te gekke relaxte strandtent. Wij zaten hier heerlijk onder de bomen met onze voeten in het zand, genietend van een vers gegrild visje, lekkere tapas, lekker wijntje en ijsjes voor de kids.

3. Op zoek naar reuring? Ook buiten het hoogseizoen is Cala Llombards populair. Niet zo gek, want met de knalblauwe zee, rotswanden en mooie uitzichten wordt dit gezien als het mooiste strand van het eiland. Er loopt een pad door de rotsen, dus ga samen met de kinderen op ontdekkingstocht! Of ga snorkelen, ook een aanrader.

4. De baai Cala des Borgit is een aftakking van een andere, grotere inham. Dat betekent vrijwel geen golven, dus ideaal voor kinderen. Het strand ligt aan de rand van het Mondragó Natural Park, dus je kijkt hier uit over helderblauw water en geweldige natuur.

5. Het lange zandstrand bij het gezellige stadje Alcudia is ideaal voor een stranddag met kinderen. Het strand loopt langzaam af in zee, er zijn leuke speeltuinen en de zee is rustig. Het allermooiste: buiten het hoogseizoen heb je het lange smalle strand van Port d’Alcudia bijna voor jezelf. Perfect!

 

Heb jij nog tips voor andere kindvriendelijke stranden op Mallorca? Laat het ons weten in een reactie!

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie