Overnachten Gili Meno

Bijzonder adresje | Overnachten bij Crusoe House op Gili Meno is subliem!

Is Bali je vakantiebestemming en denk je aan een uitstapje naar de Gili Islands? Zeker doen, hebben wij ook gedaan. Eerder hebben we onthuld welk eiland van de Gili’s volgens ons het meest kidsproof is, maar voor dit fantastische verblijf maken we graag een uitstapje naar een van de andere Gili’s…

Overnachten op Gili Meno; het is ultiem genieten bij deze privévilla

Voor het Crusoe House maken we graag een uitzondering, dan pakken we snel de boot naar Gili Meno. Hier ben je een moderne Robinson Crusoe, back to basic met een vleugje romantiek, hier en daar wat design en comfortabele hedendaagse benefits zoals warm water, airco en wifi.

 

| Lees ook: naast urenlang relaxen en dobberen op het water, wil je deze activiteiten op de Gili eilanden niet missen! |

Ga je met een grote groep overnachten op Gili Meno, dan biedt Crusoe House plek aan 8 personen. De accommodatie is voornamelijk gemaakt van bamboe en hout. Er is een heerlijke living waar je uren kunt loungen met uitzicht op zee. Slapen doe je goed op kingsize bedden met prachtig beddengoed. Verder is er een openkeuken en douche je natuurlijk buiten onder de sterrenhemel. Om het af te maken is er nog een garden bungalow met double bed en outdoor badkamer met vrijstaand bad. Halleluja!

Mocht je nog twijfelen, bekijk dan snel deze foto’s…Ik weet zeker dat je Bali dan combineert met de Gili eilanden en gaat overnachten op Gili Meno!

 

Ben jij ook van plan om naar de Gili eilanden te gaan? En zo ja, welke wordt het? We geven graag tips om je verblijf nóg leuker te maken!

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie