Renate en Remy Bonjasky op vakantie

Interview| 6x vakantie met Renate Goet, haar verloofde Remy Bonjasky & kids

Renate Goet (34) is manager van de Bonjasky Academy, verloofde van kickbokser Remy Bonjasky, moeder van Skye Rose (1) en cadeaumoeder van Cassius (14) en Dean (8). Benieuwd hoe het gezin vakantie viert? Je leest het hier!  

1. Favoriete bestemming?

Mijn tweede thuis is Curacao, dus dat staat op nummer één. Ik heb er zes jaar gewoond en vind het heel bijzonder dat ik het net aan Skye heb kunnen laten zien. Daarnaast ben ik fan van Thailand, maar ook Portofino en Sorrento in Italië hebben indruk op me gemaakt.

Oh er zijn zoveel mooie plekken! Ik heb veel mogen zien, ik trok al jong de wereld in om op een cruiseschip te gaan werken. Voordat ik met Remy samenwerkte, reisde ik ook heel veel voor mijn werk. Van de Caribbean tot Europa. Elk land heeft iets bijzonders, wat ik graag wil ontdekken.

2. Reis je anders nu je moeder bent?

Met het gezin zijn vakanties natuurlijk anders dan met z’n tweeën. We houden van zwemactiviteiten en relaxen, maar willen ook het land ontdekken en steden bezoeken. We plannen de dagen iedere keer anders in. Een relax-dag wisselen we af met een actieve dag. Op de relax-dag willen papa en mama ook een beetje kunnen rusten, al is dat met een kleintje niet heel erg mogelijk.

Een vereiste voor een accommodatie is een keuken. Ik wil Skye verse producten geven, geen potjes. Dat betekent dat ik ook in de vakantie voor haar kook. En een wasmachine is ook wel handig als je met kinderen twee weken op vakantie bent, dat is anders niet te bepakken. Voor de zomervakantie had ik een fantastisch hotel geboekt, waar we een eigen keuken, wasmachine en zwembad hadden. Heerlijk!

3. Hoe doe je inspiratie op voor een nieuwe vakantie?

Voor een nieuwe reis met het gezin bekijk ik eerst of het leuk is voor alle kinderen en natuurlijk voor ons. De kinderen zijn 14, 8 en 1.5 jaar, dus we zoeken een bestemming waar iedereen blij van wordt. Online check ik mooie bestemmingen, daar ben ik vaak wel een paar dagen mee bezig. Ik zoek altijd naar een plek met waterparken of de zee vlakbij, zodat de kinderen lekker kunnen genieten in het water. Wat ik wel belangrijk vind, is om de kinderen iedere keer een andere bestemming te laten zien. Zodat ze ook al op jonge leeftijd de wereld een beetje ontdekken.

4. Landen op je bucketlist?

Ik heb Skye net Curacao laten zien, dat vond ik heel bijzonder. De volgende plekken op mijn bucketlist zijn Zuid-Afrika, Cuba en Brazilië. De natuur in Zuid-Afrika moet prachtig zijn en wilde dieren in hun natuurlijk habitat kunnen zien, lijkt me erg bijzonder. De cultuur van Cuba, zou ik heel graag willen zien. Ik hou van de Zuid-Amerikaanse cultuur en ben heel erg benieuwd naar dit land. Ik zou het wel heel snel willen zien, want Cuba zal de komende jaren natuurlijk erg veranderen. En Brazilië, een must see voor onze familie.

Ohhh en natuurlijk Suriname. We willen heel graag de kinderen hun roots laten zien en waar papa heeft gewoond. Dus nog genoeg trips in de planning, wij zijn voorlopig niet uitgereisd!

 5. Absolute must needs als je met baby reist?

Genoeg hydrofiele doeken, baddoeken, speelgoed, zwemkleding, de juiste verzorgingsproducten en medicijnen mocht dit nodig zijn, zonnehoedjes, flesjes en genoeg eten en drinken voor de kleine. En natuurlijk een goede camera om alle mooie momenten mee vast te leggen. Daarnaast is een inklapbare en strandproof kinderwagen handig en de draagdoek.

6. Wat is jouw beste reistip?

Een babydrager of draagdoek is voor mij echt een must. Ik had de kinderwagen mee, maar liep de hele vakantie met mijn draagzak. Super handig en je hebt je handen vrij. Ideaal!

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie