Kindvriendelijke restaurants Ibiza

Toplijstje | 5x kindvriendelijke restaurants op Ibiza voor heerlijk eten en speelplezier

Met het gezin naar het zonnige Ibiza? Sfeervolle restaurants met geweldig eten en vermaak voor de kids genoeg. Maar waar moet je nou écht naartoe met z’n allen? Wij tippen de 5 leukste kindvriendelijke restaurants waar je heerlijk kunt eten. Eet smakelijk!

Top-5 kindvriendelijke restaurants op Ibiza waar jullie én de kids heel blij van worden!

 • Ben je op zoek naar een te gekke plek voor kinderen én organic food om van te smullen? Dan is Aubergine op het platteland in Santa Getruides the place to be! Alles wat ze hier op tafel zetten komt vers van het land. Daarbij is Aubergine ook nog eens heel sfeervol ingericht met natuurlijke materialen en frisse kleuren. Nog een pluspunt: er is een speeltuin voor de kleintjes. Maar zij vermaken zich ook prima tussen het vele groen en even rondneuzen in het leuke winkeltje is ook altijd leuk. Aanrader!

   

 • Nog een plek waar je heerlijk en gezond kunt eten en waar genoeg te doen is voor kinderen, is La Paloma in Sant Llorenc. In een prachtige boomgaard vol sinaasappelen en bloemen staan houten tafels en stoeltjes om volop te genieten van het eten, het uitzicht en de fijne sfeer. Het personeel is super aardig, zo mochten de kinderen een kijkje nemen in de keuken en even meehelpen in de bediening. Extra leuk is de houten speeltuin. Lekker schommelen en glijden tussen de gerechten door. Niet voor niets tips ook Laura dit restaurant in haar Tips van een local.

   

 • Wil je echt in een typisch Ibizenco restaurant eten met de kinderen? Ga dan zeker naar Can Cires in het plaatsje San Mateu. Een gemoedelijk restaurant waar een familie hard werkt om eerlijke producten op tafel te zetten. Achter het terras is een heerlijke speeltuin met glijbaan, wip en schommels. Daarachter op een soort overdekt podium kunnen de kinderen ook spelen. Toen wij er waren werd er yogales gegeven. De kids vonden dat maar wat interessant. Houd je van vlees? Bestel dan zeker de chateaubriande.

   

 • Lunchen in een moestuin, terwijl de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Klinkt goed! Het kan bij The Giri Café in San Juan. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Maar vooral de lunch vonden wij te gek: je smult van al het lekkers op verschillende terrassen in de tuin tussen de bloemen. De groentes worden hier op organische manier gekweekt. Té lekker!

   

 • El Chiringuito in Es Cavallet is ook een echte aanrader. Deze strandtent heeft een leuke kinderhoek met begeleiding. Terwijl jij met je voeten in het zand geniet van een lekker visje, zijn de meiden met je kroost aan het knutselen of een spelletje aan het spelen. Deze service in het hoogseizoen is gericht op kinderen vanaf drie jaar. Voor kleintjes is het mogelijk om een ‘nanny’ te huren. Ook niet verkeerd voor een keertje!

 

Weet jij nog andere kindvriendelijke restaurants op Ibiza? Laat het weten in een reactie!

Meer inspiratie voor een toptijd met het hele gezin op Ibiza:

Deel met een vriend of vriendin:
2 Reactie's
 • Nele
  Geplaatst op 18:42h, 30 mei Beantwoorden

  Is het ook een topper om met een kleuter naartoe te gaan onder de grote vakantie? Of is er dan een overspoeling door fuivende jongeren? Groetjes!

  • Michèle
   Michèle
   Geplaatst op 16:26h, 19 juni Beantwoorden

   Hoi Nele, sorry voor mijn late reactie maar ik zie je reactie nu pas. Ja zeker een aanrader, wij zijn drie jaar in de grote vakantie gegaan! Het is wel druk met allerlei soorten toeristen, maar nog steeds een heerlijke bestemming! De fuivende jongeren zitten vooral in Sant Antoni, maar als je naar bijvoorbeeld naar Cala Vadella gaat kom je vooral gezinnen tegen. Heb je plannen om deze zomer te gaan?

Geef een reactie