Blog | Kindvriendelijke restaurants Koh Tao testen

Koh Tao is een heerlijk, klein Thais eiland waar van alles te doen is voor jou en je gezin. Maar ben je ook op zoek naar praktische informatie zoals waar je het beste je kroost lekker en gezond kunt laten eten? Of het nou om ontbijt of diner gaat, uit eigen ervaring weten we dat dit 5 heel kindvriendelijke restaurants op Koh Tao zijn. Dat wordt smullen!

Met kinderen eten op Koh Tao

We hebben een kleine week op Koh Tao doorgebracht, een heerlijk eiland om lekker tot rust te komen. Maar bij ontspanning hoort, voor ons in elk geval, ook goed en lekker eten. Op een nieuwe bestemming kan het soms best even zoeken zijn naar dat ene fijne adresje om je dag te starten, s’middags in de schaduw te genieten van een lokale specialiteit, of om s’avonds lekkere van verse vis te smullen. Dit zijn de 5 meest kindvriendelijke restaurants, voor ontbijt, lunch én diner, op Koh Tao!

  1. I love Salad: je raadt al wat ze je hier voorschotelen. Moeten je kids wel van houden!
  2. Living Juices: hier hebben ze verrukkelijke ontbijtjes en sapjes! Echt, om je vingers bij af te likken. Heerlijk gekoelde bowles met vers fruit, noten en zaden. Super gezond en enorm voedend. Onze dochter heeft onwijs gesmikkeld van het verse bananenbrood. Ook een goed adresje voor tussen de middag.
  3. Barracuda Restaurant & Bar: lekkere visgerechten en gerechten bereid met eend, waar ik gek op ben. Van eendenborst tot eenden paté. Omdat ons meisje erg van vis houdt, hebben we hier super lekker en ontspannen gegeten. Het zit ook in een gezellig straatje waar veel te zien is.
  4. Hippo Bar & Grill: rijk gevulde salades, verse visjes, dikke frieten en een super relaxte urban sfeer. Alles kan en mag hier voor je gevoel. Alleen de locatie is minder charmant, maar het eten was top!
  5. Coffee Mania: de lekkerste (ijs-)koffie, maar ook ontbijtjes (de pancakes zijn top!) en broodjes voor in de middag.

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie