Bijzonder adresje | Het Catshuis aan Zee is té leuk

Achter de duinen, midden in het groen, ligt het 6-persoons vakantiehuis Catshuis aan Zee. Een tof A-frame huis in Ouddorp aan Zee, dat zomaar in een hip boek als Cabin Porn zou kunnen staan. Het huis heeft naast een woonkamer met open haard en openslaande deuren richting de tuin, ook nog eens drie slaapkamers. Er is een heerlijke tuin met weinig tot geen inkijk, maar mocht dat niet genoeg zijn, dan ben je slechts een kilometer verwijderd van het strand.

De eigenaren van het Catshuis hebben smaak en daar houden wij van! Ze hebben gekozen voor veel duurzame en natuurlijke materialen. Ook hebben ze tijdens de verbouwing zoveel mogelijk geprobeerd te hergebruiken. Vintage meubels, licht en neutraalkleurgebruik; het oogt een beetje Scandinavisch. Creatief, huiselijk en gezellig zijn woorden die dit charmante vakantiehuis omschrijven.

Het is er zeker kidsproof, want het volgende is in het vakantiehuis aanwezig: een aankleedkussen, kinderstoel, traphekjes, campingbedje, een reistentje en een tuinhuisje met vier fietsen (incl. kinderzitjes) en strandspeelgoed. Maar vooral het stapelbed en de slaapzolder blijken populair te zijn bij (jonge) kids.

In de omgeving is van alles te doen, zo vind je er de karakteristieke Zeeuwse dorpjes zoals Zierikzee, Middelburg en Veere. Hier kun je cultuur opsnuiven, terrasjes pakken, doorheen slenteren of lekker uiteten. Wat ook leuk is om te doen, is het volgen van de Deltaroute met de Deltawerken, Deltapark Neeltje Jans of het watersnoodmuseum in Oudekerk. Rotterdam is vanuit Ouddorp natuurlijk ook goed te bereiken, waar je kunt genieten van moderne architectuur.

Misschien is het niet eens nodig om zoveel uitstapjes in de omgeving te maken. Het Catshuis aan Zee is immers van alle gemakken voorzien en bevindt zich in een prachtige omgeving!

Foto’s: www.catshuisaanzee.nl

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie