Bijzonder adresje | Familyproof boomhutten in Zweden

Ik weet niet hoe het komt, maar de laatste tijd heb ik een obsessie voor het bos en boomhutten. Misschien komt het doordat ik meer een wintertype ben. Ik houd van de herfst, winter, kou, sneeuw en Kerst. Zo staan er ook veel winterse bestemmingen op mijn travel bucketlist.

Je snapt; ik was als een kind zo blij, toen ik Treehotel ontdekte. De combinatie van Scandinavië, design en het bos is sowieso al heel fijn. Als dit resulteert in zeven prachtige boomhutten ben ik intens gelukkig. Oke, niet helemaal, want ik heb er immers nog niet geslapen. Maar als ik daar ooit een nachtje mag doorbrengen, dán ben ik echt intens gelukkig. Ik kan er nu dus alleen nog maar over dromen. En mij eraan vergapen. Ook niks mis mee, want dat is ook leuk. En heel Pinterest en Instagram waardig, dus zeker even ernaar kijken.

Anyway, Treehotel bevindt zich midden in de ongerepte natuur, aan de rivier de Lule. Alles draait hier om de ervaring; één zijn met de natuur, het buitenleven, avonturen beleven. Maar wel in een comfortabele en warme omgeving, want ook al zijn de boomhutten op en top design en is de inrichting een tikkeltje minimalistisch; het ziet er van de buitenkant (en in die omgeving) ontzettend knus uit. Als het in Denemarken zou zijn geweest, zou ik zeggen; wat ontzettend hygge. Maar nee, Treehotel vind je in Harads, Zweden, en is geïnspireerd op de film The Tree Lover van Jonas Selberg Augustsen.

Ook fijn: Treehotel is gebouwd met respect voor de natuur en omgeving, met milieuvriendelijke materialen en verfijnde technieken. Zo is er gekozen voor een eco-houtenvloer, wordt er gebruik gemaakt van green hydroelectric power en van een low-energy LED-systeem.

Het Treehotel is een fantastische plek voor jong én oud, of je nu rustig in de omgeving wilt hiken, of met je kinderen buiten op avontuur gaat om mooie takken en dennenappels te zoeken. Wij willen het in elk geval zelf gaan ontdekken!

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie