Met Kids De Wereld Rond | Contact
334
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-334,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Contact

 

Meer informatie en/of samenwerken?
Neem contact op met Tessa van den Broek: info@impresst.nl

Alle beelden die het platform Met kids de wereld rond gebruikt voor blogposts en/of nieuwsberichten, zijn eigen beelden of geleend via Pinterest en/of Google. Wanneer duidelijk is wie de eigenaar van de geleende beelden is, zal dit erbij vermeld worden.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel het platform Met kids de wereld rond zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Het platform garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.