Met Kids De Wereld Rond | About
353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-353,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

About

Als klein meisje was ik, Tessa, al reuze benieuwd naar exotische landen, bijzondere culturen en mensen met een andere achtergrond dan ik. Ik luisterde ademloos naar de avonturen die mijn opa in het buitenland beleefd had. Met Aardrijkskunde zat ik vooraan. Kaarten van klasgenoten die hun (vaak tropische) geboorteland tijdens vakanties bezochten bewaarde ik. Ook sloot ik al snel een abonnement af op NG Traveler. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik extreem geïnteresseerd in reizen en culturen. De (in de ogen van landgenoten ‘afwijkende’) reisbestemmingen die ik bezocht heb zijn: de Antillen, Maleisië, Mexico, Guatemala, Belize, Vietnam, Marokko, Bali, Lombok en (Fins) Lapland.

Manlief houdt gelukkig ook van avontuur. Op ons lijstje staan nog zó veel landen om te ontdekken, zoals Argentinië, Suriname, Bolivia, Peru, Japan en de Filipijnen. Lapland was onze laatste bijzondere bestemming. Ik ben de initiator van ons twee en kom met nieuwe ideeën , om vervolgens de haalbaarheid te onderzoeken. Manlief hoort het aan, wordt enthousiast en volgt zijn reislustige vrouw en peuterdochter. Een rondreis van 3 a 4 maanden is onze droom. Voor onze kleine meid leerplichtig is, eind 2018, hopen we dit te mogen meemaken.

Op dit platform delen we niet alleen persoonlijke ervaringen, maar ook tips, inspiratie en mooie reisfoto’s. Zo laten we graag aan je zien hoe leuk het is om op reis te gaan met kinderen én dat dit ook op een comfortabele en stijlvolle manier mogelijk is. We noemen dit ook wel reizen met kids 3.0: boetiekhotels, hippie beaches & fashionable travelgear voor gezinnen die van unieke ervaringen én stijl houden.

“Travelling leaves you speechless,
then turns you into a storyteller”