Melanie Karolewski

Interview | 6x vakantie met fotografe Melanie Karolewski en haar gezin

Een liefde voor fotografie, mode en reizen.. dat moet wel hele fijne plaatjes opleveren! Eigenaresse Melanie Karolewski (29) van welovemusthaves en fotostudio Melanie Karolewski Photography plaatst op haar Instagram dan ook de liefste foto’s van haar mooie meisje Kate (7 maanden). Benieuwd naar de beste reistip en favoriete bestemming van deze ondernemende mama? Lees snel verder!

1. Favoriete bestemming?

‘Mijn favoriete vakantiebestemming is Saint Tropez. Waarom? Zelf kom ik al sinds mijn geboorte op deze zonnige plaats aan de Cote d’Azur. Wij hadden destijds een huisje op Kontiki, gelegen aan plage pampelonne (naast club 55). Jarenlang kwamen wij hier wel drie keer per jaar en heb ik zoveel leuke herinneringen aan deze plek. We voerden toneelstukken op, organiseerden volleybal toernooien, bouwden hutten aan het strand, werden eens gered door een jetski op zee omdat we niet meer terug konden roeien met ons bootje, hebben daar veel vrienden leren kennen en ga zo maar door. Deze herinneringen koester ik voor altijd. In de toekomst wil ik mijn eigen kinderen het liefst ook meenemen naar zo’n zelfde plek. Waar ze jaar op jaar ook van die mooie herinneringen kunnen maken. Wij hebben inmiddels ons huisje verkocht maar ik hoop dat wij ergens anders ook onze draai kunnen vinden. Wellicht in een ander land? Wie weet!’

2. Maak je andere reizen sinds je moeder bent?

‘Sinds ik mama ben, ga ik nog steeds het liefst naar Zuid-Frankrijk. Dit was dan ook de eerste vakantiebestemming waar ik met onze kleine spruit naartoe ging. Vorig jaar struinde ik nog zwanger over de markten van Saint-Tropez en dit jaar was ze er bij! Dat was zo’n bijzonder gevoel. Gelukkig mocht ik dit jaar de verse oesters bij de vismarkt aan de haven weer proeven met een glaasje rosé. Heerlijk!’

3. Wat vind je het leukst aan reizen met kinderen?

‘Reizen met kinderen vind ik leuk omdat je je kind ziet stralen. Als mijn kids gelukkig zijn, dan ben ik dat ook. Een soort kroon op je werk! Want je doet het immers allemaal voor hun, toch? Ik vind het in ieder geval heel belangrijk dat de kinderen de bestemming ook leuk vinden. Ik vind het belangrijk dat ze sociale contacten kunnen opdoen, dus spelen met andere kinderen en vooral ook op ontdekking kunnen gaan de hele dag.. Dat is de ultieme vakantie! En natuurlijk papa en mama lekker met de voetjes in het zand en met een cocktail in de hand (voor zo ver dit kan) haha, want off course is er altijd wel weer wat om handen met kinderen. Gelukkig is daddy des huizes ook een goeie bodygard, die houd altijd wel een oogje in het zeil.’

| LEES OOK: Benieuwd hoe Irene en Selwyn Senator met hun kids vakantie vieren? Hier lees je wat ze nooit meer doen en waar ze niet zonder kunnen op vakantie!|

4. Wat doe je echt nooit meer?

‘Nou er is geen plek waar ik nooit meer heen zou gaan.. Het is eerder dat ik nu achteraf denk van pfoe, hoe kon ik dat vroeger toch aan.. Bestemmingen als Chersonissos en Lloret del mar, waar ik met 10 vriendinnen heen ging en waar je dan vervolgens 10 dagen achter elkaar ging feesten. Erg leuk als je jong bent, maar nu zou ik er niet meer aan moeten denken.’

5. Welk plekje houd je liever geheim?

‘Als ik een lievelingsplekje zou hebben, zou ik deze inderdaad niet delen haha. Ik denk dat dat plekje ooit nog wel komt. Misschien wel in de toekomst tijdens mijn huwelijksaanzoek, als mijn vent een beetje crea bea is, you never know!’

6. Wat is jouw beste reistip?

‘Mijn reistip is toch wel het reistentje van het merk Deryan. Dit super handige tentje is makkelijk in en uitklapbaar, heeft een matrasje, lucht goed door en is helemaal afsluitbaar. Deze tent is makkelijk omdat je het als bedje kunt gebruiken maar ook als speeltent, een soort box die ook bijvoorbeeld aan het zwembad of op het strand dicht geritst kan. Zo kunnen er ook geen muggen of andere gekke beesten bij je kleintje en kan je kleine spruit ook een dutje doen waar dan ook. Dat geeft je meteen de gelegenheid om zelf even een oogje dicht te knijpen, want als je de tent dicht ritst, is de kust in ieder geval veilig.’

Meer lezen? Je leest hier hoe influencers als Jennifer Rijs en Renate Bonjasky vakantie vieren. Zijn er nog andere bekende mama’s waarvan je de beste reistip of vakantieblunder wilt weten? Laat het ons weten in een reactie!

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie