6x vakantie met fransisca van der mast

Interview | 6x vakantie met blogger Francisca van der Mast die samen met haar zoontje reist

Blogger Francisca van der Mast maakt met haar label Fran Amsterdam luxe handgemaakte tassen en truien. Daarnaast is ze heel actief op Instagram. Vorige maand maakte ze haar eerste persreis en ze hoopt nog veel meer tripjes te maken samen met haar zoon Gabriël (7). Benieuwd welke reizen ze al heeft gemaakt en wat bovenaan haar bucketlist staat? Je leest het hier!

1.Wat staat er bovenaan jouw vakantie bucketlist?

‘Er zijn veel landen waar ik nog graag naartoe wil. Maar wat me echt te gek lijkt is om samen met Garbriël op safari te gaan. Ergens in Afrika met een auto de natuur in en de wilde dieren spotten. Met zo’n restaurant waar een giraffe zijn nek door het raam naar binnen steekt. Daar droom ik van! Maar ook een safari te paard lijkt me super.’

2. Maak je andere reizen sinds je moeder bent?

‘Ja toch wel. Voor Gabriël was ik meer van de stedentrips, samen met mijn moeder. Naar Parijs, Rome of Istanbul bijvoorbeeld. Alle hoogtepunten bekijken, uitgebreid tafelen en lekker slenteren. Daar doe ik Gabriël geen plezier mee. Ik denk dat hij dat heel saai zou vinden. En als hij het niet naar zijn zin heeft, ik ook niet. Als ik een vakantie uitkies, bedenk ik wel of het leuk voor hem is. Dichtbij het strand, dan is het goed. En niet te ver weg, want zo’n lange reis hoeft ook nog niet. Dat komt wel, als hij wat groter is.’

3. Wat vind je het leukst aan reizen met je zoon?

‘Als ik hem zie genieten, bijvoorbeeld lekker spelend in het water. Daar geniet ik enorm van. Ook gewoon van de quality time samen. Mijn moeder of mijn ouders gaan eigenlijk altijd met ons mee. Ik vind het geweldig om te zien hoe ook zij zo van Gabriël kunnen genieten.’

|LEES OOK: Benieuwd hoe Renate Goet en Remy Bonjasky met de kids vakantie vieren? Hier lees je wat ze nooit meer doen en waar ze niet zonder kunnen op reis |

4.  Wat doe je nooit meer?

‘Vorig jaar zaten we in de zomer op Ibiza. Het was bloedheet, mijn moeder werd er doodmoe van. Daarbij zaten we ook niet op de juiste locatie. Ver weg van alles, dus we moesten elke keer een taxi nemen. Een trip je naar het strand of de supermarkt was l een hele onderneming. Dat was geen succes. Ik houd van een vakantie die wat meer georganiseerd is.’

5. wat is jouw favoriete bestemming?

‘Onze droomvakantie heb ik nog niet gevonden. We hebben het op meerdere plaatsen lekker gehad, maar dé ultieme plek heb ik nog niet ontdekt. Dat komt vast nog wel!’

6. Wat is jouw beste reistip?

‘Zorg dat je op vakantie niet te veel moet. Laat je kind lekker ongestoord spelen, zonder steeds op pad te moeten. Ik houd er echt enorm van om van alles te zien. Zo was ik laatst op persreis in Toscane en dat was serieus geweldig. In een paar dagen hebben we alle highlights gezien, zo mooi. Maar op vakantie met mijn kind, is het vooral zon, zee, strand en genieten!’

Meer lezen? Hier lees je hoe blogster Mirjam Hart het liefst vakantie viert! Zijn er nog andere influencers die je graag terugziet in deze rubriek? Laat het ons weten in een reactie.

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie