Ubud met kinderen; een complete gids met kindvriendelijke tips, accommodaties en activiteiten!

Veelgestelde vragen | Wat is er in Ubud met kinderen te doen?

Naast Amed, Sanur en Lovina is Ubud ook een van die heerlijke plekjes op Bali. Het zou zomaar eens kunnen gebeuren dat je hier langer blijft hangen dan vooraf bedacht. Ook met kinderen ja, want er is hier van alles te doen!

Als je naar Bali gaat, of er misschien al bent met je gezin, dan weet je waarschijnlijk al dat Ubud bekend staat als het creatieve hart van Bali. En daarnaast dé plek om de mooiste rijstvelden en terrassen te spotten. Dat klopt! Maar wanneer je met kinderen naar Bali gaat zoek je meer dan dat. Je wilt ze af en toe ook kunnen verblijden met een speeltuin, waterpark of dierentuin. Gelukkig kun je dat ook in Ubud vinden!

Wat is er in Ubud met kinderen te doen?

Wij hebben álles voor je uitgezocht! Van verschillende type accommodaties (met of zonder animatie), activiteiten om te doen én kidsproof restaurantjes. Alle antwoorden, tips en persoonlijke adviezen heb ik samengevat in een complete gids over Ubud met kinderen. Je vindt de gids hier!

 

| Lees ook: Dit zijn de 10 mooiste en leukste plekjes op Bali met kinderen. Natuurlijk staat Ubud ertussen, maar ken je de 9 andere plekjes al? |

 

Deel met een vriend of vriendin:
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie