Villa Lago di Bolsena huren die kindvriendelijk is

Bijzonder adresje | Casale Galli in het Italiaanse Trevinano

Is Italië jouw favoriete vakantieland? Dat begrijp ik helemaal! Wij genoten bij Lago di Bolsena toen Kaya kleiner was. We verbleven in een hotel, maar hebben nu een ge-wel-dige villa ontdekt in de omgeving. Daar gaan we zeker een keer naartoe. Maar dit bijzondere adresje in Trevinano delen we met alle liefde nu al met jullie.

Wauw… Een ander woord is er niet om het uitzicht bij villa Casale Galli te omschrijven. Je kijkt vanuit de grote tuin én het zwembad uit over de groene bergen van het natuurreservaat Monte Rufeno. De villa ligt in Trevinano, een lieflijk plaatsje tussen Lazio, Toscane en Umbrië. Een prachtige omgeving waar van alles te ontdekken is.

 

Casale Galli is in 2015 gebouwd in de stijl van een oude Toscaanse boerderij. Sfeervol én met veel luxe. Het heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, een binnen en buitenkeuken. De villa is omringd door groen, olijfbomen en in de enorme tuin vermaken de kids zich in het zwembad en de visvijver. Terwijl jullie úren natafelen aan de grote tafel met uitzicht. Binnen is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals terracotta vloeren, houten balken en handgemaakte meubels.

Kindvriendelijke villa

De villa is perfect voor kinderen. Zij hebben de tijd van hun leven in de heerlijke tuin en het zwembad. En niet onbelangrijk: het zwembad is afgesloten.

Prachtige historische steden zoals San Casciano dei Bagni (8 km), Acquapendente (12 km), Sarteano (24 km) en Citta della Pieve (27 km) liggen allemaal vlakbij. Het meer van Bolsena ligt 28 km verderop.

Volgens ons is dit dé plek niet zo ver van huis om te genieten, het leven te vieren en te onthaasten. Wat vind jij?

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie