Andalusië met kinderen leuk

Blog | Gezellig met het hele gezin door Marbella slenteren

Ben je met je gezin in de buurt van het fotogenieke Marbella of breng je er zelfs een paar dagen door? Dan heb je mazzel! Als jij namelijk net als ik het idee hebt dat hier enkel grijze besjes vertoeven of gladde zakenmannen met dikke jachten, heb je het mis. Het is namelijk een heel leuke, kleurrijke stad om met kinderen doorheen te slenteren! Lees meer over kindvriendelijk Marbella.

Kindvriendelijk Marbella; gezellig & gemoedelijk

Je verwacht het misschien niet, maar Marbella is hartstikke kindvriendelijk. De sfeer is sowieso al heel gemoedelijk. Komt het vandaag niet, dan komt het morgen. De authentieke Spaanse straatjes zijn gevuld met wapperende was, oma’s die voor de deur het eten klaarmaken en vele potten met planten en kleurrijke bloemen. Palmbomen, witte kerkjes en oude scootertjes sieren pleintjes, waar kinderen van alle leeftijden achter elkaar aan hollen. Het echte hitorische centrum is een lust voor het oog. Je kinderen zien dit misschien niet, maar de sfeer voelen ze zeker. Je voelt je hier welkom en relaxed.

Marbella kent ook een andere kant. Er is een chique jachthaven, een boulevard met dure winkels en hoog segment restauants. Dat deel is ook leuk, maar misschien wanneer je alleen met manlief of vriendinnen in Marbella op stap bent. Hoewel je ook met kinderen je ogen uitkijkt in de jachthaven , zijn er leukere activiteiten om met je kroost in Marbella te ondernemen.

Uitstapjes Marbella met kinderen

Verblijf je een weekje in Andalusië, pak dan zeker de auto naar Marbella. Hier kun je je zeker een dag (of twee) vermaken. Onze favoriete kindvriendelijke uitstapjes met kinderen in deze omgeving zijn…

  1. Picknicken in één van de parken
  2. Slenteren door de historische binnenstad. Baby’s en peuters in de draagzak, optioneel een buggy mee. Maar oudere kinderen wandelen gewoon gezellig met je mee. Er zijn tal van pleintjes, terrasjes en speelplekken om even uit te rusten.
  3. Combineer stad met fun; bezoek Aventura Amazoni. Hier kun je klimmen en tokkelen tussen de bomen. Heel leuk voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder! Stukje rijden vanaf Marbella.
  4. Dagje strand…altijd goed!
  5. Aquapark, Mijas, ook op nog geen uur rijden. Het grootste waterpark van de Costa del Sol met fantastische glijbanen, wildwaterbanen en bubbelbaden om in bij te komen.

 

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie