News | Onze bijdrage in de Kidsproof Vakantiespecial

Ken je Kidsproof al? In 2012 werd de eerste Kidsproof-site gelanceerd: een website met allemaal leuke kidsproof tips en uitjes op regioniveau. Inmiddels zijn er héél veel regio’s met een eigen Kidsproof site en is Kidsproof de grootste in Nederland met het meest complete overzicht van lokale kidsproof-uitjes & -adresjes. Per regio wordt er samengewerkt met allemaal grote en kleine lokale partijen, ook wordt Kidsproof regelmatig gevraagd om hun favoriete adresjes te delen. Zo kom je hun tips dan ook regelmatig in bladen tegen als Ouders van Nu en Naar School.

Wat een eer was het dan ook om gevraagd te worden om een bijdrage te leveren aan de Vakantiespecial! Want ook al richt Kidsproof zich op leuke uitjes in de regio, soms wil je gewoon wat verder weg. Zeker in de vakantieperiode! Als family travel blogger heb ik veel ervaring met reizen en heb ik daarom mijn tips met Kidsproof gedeeld. Lees mijn blog over voorbereiden, inpakken, meenemen, vermaken en meer: http://www.kidsproof.nl/Alkmaar/Blog/Op-vliegvakantie-met-kinderen-tips-van-wereldmoeder-Tessa

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie