Bijzonder adresje | Familielandgoed in Schotland

De ultieme Highlands-ervaring beleef je op deze bijzondere accommodatie in Schotland, zo berichte Vogue Living ook al in het najaarsnummer van 2016. Een landgoed dat al vele celebrities heeft mogen ontvangen en ook fashion shoots voor modemagazines vinden er regelmatig plaats. Zo hebben Vanity Fair, Vogue en New York Times magazine hier al heel wat fijne plaatjes geschoten. Dat moet dus wel héél bijzonder zijn!

Bijzondere accommodatie Schotland: Cawdor Estate

Tussen de granieten bergketens van de Cairngorms en de zandstranden van de Moray Firth ligt Cawdor Estate, omgeven door heidevelden en beboste valleien. Een prachtig landschap dus. Het landgoed bestaat uit idyllische (modern gerenoveerde) vissershuisjes en jachtlodges voor het echte Schotse gevoel. De Drynachan Lodge is het paradepaardje, welke plek biedt aan maar liefst 22 gasten. Houten vloeren, geweien, comfortabele sofa’s, open haarden, ijzeren baden, porseleinen wastafels en messing fittingen – alles om old fashioned Highland luxury te ervaren.

De Schotse Hooglanden zijn onderverdeeld in zes verschillende regio’s. Drie van deze regio’s – Inverness, Loch Ness & Nairn, het Nationaal Park Cairngorms en Moray-Speyside – komen tezamen in het bijna 17000 hectare landgoed van Cawdor Estate. Een perfecte uitvalsbasis om mooie wandeltochten te maken (met baby of dreumes in de draagzak), te golfen, fietsen, of te watersporten (kanoën, raften, kajakken) met oudere kids. Kortom; een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving!

Bron foto’s: afkomstig uit verschillende commerciële fashion shoots die op het landgoed hebben plaatsgevonden.

Deel met een vriend of vriendin:
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie