News | Camptoo is het ‘Airbnb on wheels’ en moet je zeker eens uitproberen

Hoe leuk is deze start-up, Camptoo! Het wordt niet voor niets het ‘AirBnB on wheels’ genoemd, want bij Camptoo kun je als caravaneigenaar je sleurhut verhuren, of als fan van outdoor- en kampeervakanties een mooie camper of caravan huren. Zo haal je er als verhuurder alles uit en gun je meer mensen hetzelfde plezier als jij en als huurder zit je niet het hele jaar door met alle kampeertroep thuis. Zo kan ik mij nog goed herinneren, hoe onze halve zolder vroeger vol stond met melamine servies, barbecue attributen en andere ‘handige’ spulletjes waar je maar 4 weken in het jaar gebruik van maakt. En wat dacht je dat een caravan kost! Dat is dus verleden tijd nu Camptoo bestaat. Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen ze door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren. Dit moeten we zelf maar eens gaan ervaren, dacht ik zo!

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie