Met Kids De Wereld Rond | Nieuwe travel start-up voor mensen die van kamperen houden: Camptoo
Houd je van reizen met kinderen? Ons platform deelt tips, blogs, persoonlijke verhalen, reisverslagen en tips zoals dit bericht over Camptoo. Lees je mee?
camptoo, start-up, travel start-up, kamperen met kinderen, caravan huren, camper huren, caravan of camper, outdoor vakantie, kamperen europa
15899
post-template-default,single,single-post,postid-15899,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

News | Camptoo is het ‘Airbnb on wheels’

Hoe leuk is deze start-up, Camptoo! Het wordt niet voor niets het ‘AirBnB on wheels’ genoemd, want bij Camptoo kun je als caravaneigenaar je sleurhut verhuren, of als fan van outdoor- en kampeervakanties een mooie camper of caravan huren. Zo haal je er als verhuurder alles uit en gun je meer mensen hetzelfde plezier als jij en als huurder zit je niet het hele jaar door met alle kampeertroep thuis. Zo kan ik mij nog goed herinneren, hoe onze halve zolder vroeger vol stond met melamine servies, barbecue attributen en andere ‘handige’ spulletjes waar je maar 4 weken in het jaar gebruik van maakt. En wat dacht je dat een caravan kost! Dat is dus verleden tijd nu Camptoo bestaat. Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen ze door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren. Dit moeten we zelf maar eens gaan ervaren, dacht ik zo!

Geen reactie's

Geef een reactie