Bijzonder adresje | Vinha da Manta in Portugal is een hidden gem!

Jacqueline en haar man Menno zijn samen met hun kinderen Finn, Thijm en Keet in 2011 naar Portugal verhuisd. Ze wilden een fijne plek creëren waar ze zelf ook graag zouden willen verblijven. Een plek midden in de natuur en waar ze beiden hun passies kwijt konden. Menno is vinoloog houdt ook erg van koken. Jacqueline is gek op paarden. Dit waren belangrijke uitgangspunten bij de start van hun zoektocht naar een geschikte locatie. Gelukkig vonden ze al snel een prachtig landgoed dat hieraan voldeed: Vinha da Manta in Portugal. Een prachtige groene stek, waar licht, lucht, ruimte en ecologische luxe samenkomen. Meer informatie vind je op hun website: www.damanta.nl. Foto’s van VT Wonen.

 

Deel met een vriend of vriendin:
Geen reactie's

Geef een reactie