Bijzonder adresje | Stylist Renu Kashyap’s Ibiza mansion

Styliste Renu Kashyap heeft al meer dan twaalf jaar ervaring in de mode op haar naam staan. Gedurende haar carrière heeft ze veel editorial werk, het coördineren van modeshows, internationale fashion shoots, de functie van Fashion Editor bij Jackie Magazine, plus het persoonlijk stylen van nationale- en internationale sterren op haar CV gezet. Renu ademt fashion. Niet zo verwonderlijk dus dat haar huis op Ibiza, Casa Amore, zo uit een modeblad gekomen lijkt te zijn. Alsof Vogue een shoot in een fantastische villa op dit mooie eiland hebben geschoten met in de hoofdrol een fashionable mom en haar gezin. Lucky for us, verhuurt ze haar pareltje!

Bijzonder boho chique privéhuis Ibiza huren

Fashion meets Ibiza meets boho chique. En dat in één prachtig huis op het mooie Ibiza! Renu heeft kinderen, dus ja dit huis is familyproof. Na het zien van deze foto’s ben jij net zo enthousiast als ik, dat weet ik zeker!

 

 

Wil je een kamer of het hele huis reserveren voor een familievakantie? Dat kan, check haar website voor meer informatie: http://www.styledbyrenu.com/

Fotografie portret: Anne Dokter @ Pim Thomassen voor Glamour magazine. Fotografie huis: Maria Simon en privéfoto’s van Renu zelf.

Bewaren

Deel met een vriend of vriendin:
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie